Terör Mağduru Başarılı Öğrencilere Ödül - Son Dakika
Güncel

Terör Mağduru Başarılı Öğrencilere Ödül

Şırnak'ın İdil ilçesinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ikinci dönem sınavında başaralı olan 5 öğrenci, çeyrek altınla ödüllendirildi.

15.06.2016 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın İdil ilçesinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ikinci dönem sınavında başaralı olan 5 öğrenci, çeyrek altınla ödüllendirildi.

Şırnak Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Abdullah Çatı, TEOG ikinci dönem sınavında 120 soruyu doğru cevaplayan Yunus Özel ile 119 soruyu doğrulayan Baran İnan, Muhammed Bekdaş, Elif Örüç ve Baver Ufak'a çeyrek altın hediye etti.

Çatı, bölgede yaşanan sıkıntılara rağmen büyük başarı gösteren öğrencileri kutlayarak şöyle konuştu:

"Başarının tesadüf olmadığını, azim ve kararlılıkla çalışıldığı takdirde başarılı olunacağını gösteren öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatların da başarılarının devamını diliyoruz. Cehaletin yok edilmesi ancak eğitim ile mümkündür. Medeniyet, tarih ve kültür beşiği olan ilimizin bu başarılar ile anılması ve eğitimde çağ atlamasını temini ediyoruz. Eğitim Bir Sen olarak ilimizde eğitimin aksamaması noktasında her türlü gayreti çabayı ve fedakarlığı gösterdik. Bundan sonraki süreç içinde eğitimde daha iyiye varmak için her türlü gayreti, çabayı ve fedakarlığı göstermeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terör Mağduru Başarılı Öğrencilere Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement