Tff Başkanı Özgener'den Sporda Şiddet Yasası Değerlendirmesi - Son Dakika
Güncel

Tff Başkanı Özgener'den Sporda Şiddet Yasası Değerlendirmesi

Tff Başkanı Özgener\'den Sporda Şiddet Yasası Değerlendirmesi

TFF BAŞKANI ÖZGENER. Futbolda bu sezon içinde İstanbul'da oynatılacak U13 Ligi'ne katılacak 400 takıma, spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

14.04.2011 17:40

"ÇOK MUTLUYUM, ÇÜNKÜ YENİ BİR ŞİDDETİ ÖNLEME YASASI VAR ÜLKEMİZDE"

FUTBoluN ALTYAPISINA DAVUT DİŞLİ VE TFF'DEN ÖNEMLİ DESTEK

İstanbul'DA YAPILACAK U13 LİGİ'NDE YER ALACAK 400 TAKIMA MALZEME DAĞITIMI YAPILDI

TFF BAŞKANI ÖZGENER: "DAVUT DİŞLİ'YE, FUTBoluN ALTYAPISINA ÖNEMLİ BİR YATIRIMDA BULUNDUĞU İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Futbolda bu sezon içinde İstanbul'da oynatılacak U13 Ligi'ne katılacak 400 takıma, spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

Sponsor firma Sırma Grup tarafından yaptırılan malzemeler, Burhan Felek Spor Kompleksi içerisinde bulunan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin (TFFHGD) İstanbul Şubesi konferans salonunda gerçekleştirilen törende kulüplere verildi.

İstanbul Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu'nun da hazır bulunduğu malzeme dağıtım törenine, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, başkan vekili Lutfi Arıboğan, milli takımlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Levent Kızıl, amatörlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Baykan, mali işlerden sorumlu yönetici Tuncay Karartı, TFF eski yönetim kurulu üyesi ve Sırma Grup Yönetim Kurulu Başkanı Davut Dişli, TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal, TFF İstanbul Futbol İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, FIFA kokartlı hakemler Fırat Aydınus ve Hüseyin Göçek, Merkez Hakem Kurulu üyeleri, kulüp temsilcileri ve sporcular katıldı.

Törende bir konuşma yapan federasyon başkanı Özgener, daha önce Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nda birlikte çalıştıkları Davut Dişli'ye bu önemli desteği nedeniyle teşekkür ederek, "Davut Dişli kardeşimle bir dönem beraber federasyonda keyifle çalıştık. Futbola ve en önemlisi futbolun altyapısına önemli bir yatırımda bulundu, kendisine sonsuz teşekkürler. Amatör futbol, futbolun kalbi, futbolun geleceği. Bu insanlar hiçbir karşılık beklemeden futbolun geleceği adına son derece özveriyle çalışıyorlar. Ondan dolayı hepsine şükranlarımı sunuyorum. Amatör futbola olan desteğimiz her yıl büyüyen oranda artıyor. Çünkü futbolun geleceğinin temelinin burada olduğunu biliyoruz. Bu destek önümüzdeki yıllarda da devam edecek" şeklinde konuştu.

Törende konuşmalar ve plaket töreninin ardından malzeme dağıtımına geçildi. Kulüplere verilen malzeme yardımında forma ve top yer aldı.

YÜRÜLÜĞE GİREN SPORDA ŞİDDET VE DÜZENSİZLİĞİN ÖNLENMESİNE DAİR KANUN HAKKINDA

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, futbolda şiddet ve düzensizliği önlemeye dair çıkarılan yasayla ilgili önümüzdeki hafta kapsamlı bir basın toplantısı yaparak, düşüncelerini kamuoyuyla paylaşacaklarını bildirdi.

Özgener, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ile ilgili kamuoyunu iyi bir şekilde bilgilendirmeleri gerektiğini belirterek, "Çok mutluyum, çünkü yeni bir şiddeti önleme yasası var ülkemizde. Bununla ilgili önümüzdeki hafta bir basın toplantısı yapacağım. Çünkü bu yasada önemli yaptırımlar ve cezalar var. Bu yasayla ilgili kamuoyunu çok ciddi bir şekilde bilgilendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Yasanın içeriğiyle ilgili yeterli bilginin olmadığını görüyorum. Yasayla ilgili düşüncelerimizi,

projelerimizi, beklentilerimizi ve yasanın içeriğiyle ilgili fikirlerimizi önümüzdeki hafta bir basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşacağım" diye

konuştu.

TFF Başkanı, Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk mücadelesiyle ilgili olarak da "Şampiyonluk yarışında son 6 hafta. Önemli maçlar var. İnşallah hepimize keyif verecek şekilde ligin sonuna kadar devam eder" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tff Başkanı Özgener'den Sporda Şiddet Yasası Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement