THY Kabin Ekibi, Yere Düşen Yolcu İçin Seferber Oldu - Son Dakika
Güncel

THY Kabin Ekibi, Yere Düşen Yolcu İçin Seferber Oldu

Türk Hava Yollarının (THY) Bombay-İstanbul seferinden dönen kabin ekibi, Atatürk Havalimanı'nda bulunan bir merdivenden düşen kadın yolcuya yardım etmek için seferber oldu.

05.05.2017 14:48

Türk Hava Yollarının (THY) Bombay- İstanbul seferinden dönen kabin ekibi, Atatürk Havalimanı'nda bulunan bir merdivenden düşen kadın yolcuya yardım etmek için seferber oldu.

Dış Hatlar Terminali Geliş Katı Arındırılmış Salon'da pasaport kontrolünün ardından merdivenlerden inen 67 yaşındaki Cahide Gökdemir, dengesini kaybederek düştü.

Hindistan'ın Bombay kentinden gelen uçakta görev yapan THY kabin ekibi, yere düşen yolcuya yardım etti. Yolcuya, ilk yardım kurallarına göre müdahale eden ekip, sağlık ekiplerinin çağrılmasını sağladı.

Pasaport kontrol noktası çevresinde görev yapan polis memurları da kadın yolcuya yardım etti. Sağlık ekiplerin gelmesinin ardından hafif yaralanan yolcu terminalde bulunan kliniğe götürüldü.

Gökdemir'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel THY Kabin Ekibi, Yere Düşen Yolcu İçin Seferber Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement