Titan: Dünyadan Sonra Filmi - Son Dakika
Güncel

Titan: Dünyadan Sonra Filmi

Titan: Dünyadan Sonra Filmi

Titan: Dünyadan Sonra filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Titan: Dünyadan Sonra filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

30.06.2011 21:15

Yıl 3028... İnsanlık uzayı fethetmiştir. Her zaman Dünya’nın tek evleri olduğunu düşünen insanoğlu en uzak galaksileri bile ziyaret edebiliyor vaziyete gelmişti. Fakat yeni özgürlükler yeni düşmanları ve riskleri de beraberinde getirmişti. Dünya ve insanlık gaddar yaratık ırkı Drej’lerin saldırısına hazırlanıyordu.

Bir anda Dünya yok edildi... İnsan ırkı Dünya’dan tek hazineleri olan ve onları uzayda da hayatta tutacak TITAN gemisi ile kaçmayı başardılar.

GÖKYÜZÜNE ULAŞIN!!!

Animasyon teknolojisinde yeni nesil.... Animasyon filmlerde bir efsane olarak bilinen Don Bluth yeni nesil için yepyeni bir yapım tekniği ve muhteşem bir filmle geri dönüyor.

Her geçen gün gelişen bilgisayar ve animasyon teknolojisi izleyicisini daha iyiyi ve daha güzeli istemeğe itiyor. Ve büyük ustaya göre bu izleyici hep daha iyisine layık...

Yeni filmi TITAN A.E.-Dünyadan Sonra; Bluth’un 3-D ve 2-D teknolojilerinin bir arada kullandığı, karakterleri gerçek oyunculardan esinlenilerek yaratılmış bir animasyon.

“Bilim kurgu romanları gelecekten bahseden kitaplardır. Fakat bilim kurgu filmleri farklıdır. Onlar çoğu kez insanlığı ya da dünyayı tehdit eden uzaydan gelen unsurları anlatırlar. Fakat TITAN After Earth bambaşka bir dönemi ve hikayeyi anlatıyor...”

Dünya sonsuza kadar yok edilmiştir. Solar sistemde artık Dünya adında bir gezegen olmayacaktır. Peki ya insanlık!...

Onların artık yaşayacak bir gezegenleri bile olmayacak...

Yapımcılığını Don Bluth , Gary Goldman ve David Kirschner’in yönetmenliğini ise yine Gary Goldman ve Don Bluth’un üstlendiği film 20th Century Fox’un yeni nesil için yaptığı yepyeni bir film.

filmdeki karakterleri ise Matt Damon(Cale), Bill Pullman(Korso), Drew Barrymore(Akima), Nathan Lane(Preed), John Leguizamo(Gune), Janeane Garofalo(Stith) seslendiriyorlar.

(Konu: Özen film)

Yönetmen: Gary Goldman, Don Bluth

Senaryo: Randall McCormick, Hans Bauer

Oyuncular: Tone Loc, Nathan Lane, Bill Pullman, Drew Barrymore, Matt Damon

Filmin Türü: Animasyon, Komedi,

Orijinal Adı: Titan A.E.

Yapımcı Firma: Fox 2000 Pictures

Yapım Yılı: 2000

Yapım Ülkesi: USA

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 94 dk.

Resmi Sitesi: http://www.afterearth.com/

Vizyon Tarihi: 11.08.2000

Son Dakika Güncel Titan: Dünyadan Sonra Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement