TOBB Bursa GGK Başkanı Kağan Yeşil Gazeteciler Günü'nü Kutladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

TOBB Bursa GGK Başkanı Kağan Yeşil Gazeteciler Günü'nü Kutladı

09.01.2015 15:24

TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurul Başkanı Kağan Yeşil, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yeşil, mesajında, görevlerini özveriyle sürdüren bağımsız ve özgür basının, düşünce özgürlüğünün ve demokrasinin en etkili araçlarından biri olduğunu belirtti.

TOBB Bursa GGK Başkanı Kağan Yeşil, özverileriyle, her an görev başında olan basın mensupları için 10 Ocak tarihinin, meslek onuru ve çalışma hakları konusundaki sorumluluklarını, özverilerini ve mücadelelerini simgeleyen önemli bir tarih olduğuna dikkat çekti.

Yeşil, "Kamuoyunun aydınlatılması, halkın doğru haber edinmesi konusunda çok önemli bir görevi büyük özveri ve zorluklarla gerçekleştiren basın mensuplarının, mesleki hak ve özgürlüklerinin geliştirilmesi, bu hedefte ilgili yasalarda gerekli düzenlemelerin yapılarak etkin bir basın özgürlüğü ve meslek haklarının sağlanması dileğiyle başta Bursa ve bölgesinde görev yapan ulusal ve yerel medyada çalışan gazeteciler olmak üzere tüm basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü şahsım ve kurul üyesi arkadaşlarım adına kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TOBB Bursa GGK Başkanı Kağan Yeşil Gazeteciler Günü'nü Kutladı - Son Dakika


Advertisement