Tokat Adliyesi'nde Şehit Savcı Kiraz İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Tokat Adliyesi'nde Şehit Savcı Kiraz İçin Tören Düzenlendi

Tokat Adliyesi\'nde Şehit Savcı Kiraz İçin Tören Düzenlendi

Tokat Adliyesi'nde şehit savcı Kiraz için tören düzenlendiTokat Adliyesi'nde şehit savcı Kiraz için tören düzenlendi Fatih YILMAZTOKAT, (DHA) - İSTANBUL Adalet Sarayı'ndaki odasında şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Tokat'ta Adliye önünde düzenlenen törene, hakim ve savcıların yanı sıra, çok sayıda avukat katıldı.

01.04.2015 13:58

Tokat Adliyesi'nde şehit savcı Kiraz için tören düzenlendiTokat Adliyesi'nde şehit savcı Kiraz için tören düzenlendi

Fatih YILMAZTOKAT, (DHA) - İSTANBUL Adalet Sarayı'ndaki odasında şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Tokat'ta Adliye önünde düzenlenen törene, hakim ve savcıların yanı sıra, çok sayıda avukat katıldı.

Tokat Adliyesi önünde Cumhuriyet Başsavcılığı ve Tokat Barosu tarafından düzenlenen törene Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Semih Akgün, Tokat Barosu Başkanı Faruk Bostancı, Cumhuriyet savcıları ve avukatlar katıldı. Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Semih Akgün, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın görevi başında şehit edilmesinin acısını yüreklerinde hissettiklerini belirterek, Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz'a yapılan saldırı, onun şahsında tüm yargı mensuplarına ve yargı çalışanlarına yapılan bir eylemdir. Bu terör saldırısının arkasındaki zihniyeti biliyoruz. Bu zihniyet, insanlık suçu olan, terör ile ulaşılmak istenilen kargaşa ve kaos ortamını hedeflemektedir. Yapılan her türlü terör saldırısı ile istenilen kargaşa ve kaos ortamına hukukun gerekleri yerine getirilerek fırsat verilmeyecektir. Yargı mensupları olarak, hukukun üstünlüğünün, hak ve adaletin sağlanması yönündeki kararlılığımız ve irademiz daha da güçlenmiştir. Yapılan alçakça terör saldırısını şiddetle ve nefretle kınıyor, merhum şehidimize Allah'tan rahmet diliyor, şehidimizin bizlere emanet bıraktığı başta kederli ailesi olmak üzere, tüm yakınlarına, çalışma arkadaşlarına, tüm yargı camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat Adliyesi'nde Şehit Savcı Kiraz İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement