Tokatlılar Keşkek Şenliği'nde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Tokatlılar Keşkek Şenliği'nde Buluştu

Tokatlılar Keşkek Şenliği\'nde Buluştu

Sancaktepe'de düzenlenen 2'inci Geleneksel Tokatlılar Keşkek Şenliği'nde Tokatlılar buluştu.

27.10.2013 16:50

Sancaktepe'de düzenlenen 2'inci Geleneksel Tokatlılar Keşkek Şenliği'nde Tokatlılar buluştu. Birbirinden renkli halk oyunları gösterisinin yer aldığı şenlikte vatandaşlara keşkek ikram edildi.

Sancaktepe Belediyesi ile Tokatlılar Derneği tarafından gerçekleştirilen 2'inci Geleneksel Tokatlılar Keşkek Şenliği'nde yüzlerce Tokatlı bir araya geldi. Sancaktepe Belediye binası yanında bulunan boş arazide gerçekleştirilen şenliğe Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Tokatlılar Derneği Başkanı Kaya Çardak, Tokat milletvekilleri ve çok sayıda Tokatlı vatandaş katıldı. Halk oyunu ve sema gösterisinin yer aldığı şenlikte konuklara keşkek ikram edildi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Tokatlılar Derneği'ne teşekkür ederek, "Anadolu'nun güzelliklerini İstanbul'a taşıyan, İstanbul'da kendi komşularıyla İstanbullu'larla buluşturan sivil toplum kuruluşlarımızı her zaman takdir ediyoruz ve bu tür programları da belediye olarak teşvik ediyoruz" diye konuştu.

"HEPİMİZ ALDIĞIMIZ KÜLTÜRÜ HATIRLAMAKLA SORUMLUYUZ"

Kültürlerin, örf ve adetlerin muhafaza edilmesi gerektiğini belirten Başkan Erdem, "Anadolu'nun derin bir kültürü bizlerin de orayla derin bir bağı var. Hepimiz doğmuş olduğumuz toprakları, almış olduğumuz kültürü her zaman hatırlamakla sorumluyuz. Sancaktepe'de Tokatlı hemşerilerimizin sayısı oldukça yüksek" dedi.

Başkan İsmail Erdem'e Tokatlılar Derneği tarafından ceviz ağacından yapılmış sandık hediye edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tokatlılar Keşkek Şenliği'nde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement