Toprağa Gömülü Bulunan Cesetler Kilis'e Getirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Toprağa Gömülü Bulunan Cesetler Kilis'e Getirildi

Toprağa Gömülü Bulunan Cesetler Kilis\'e Getirildi
24.04.2012 21:41

Kilis'in Deliçay köyünde dere kenarında toprağa gömülü bulunan 3 kişinin cenazeleri, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsilerinin ardından tekrar Kilis'e getirildi.

Kilis'in Deliçay köyünde dere kenarında toprağa gömülü bulunan 3 kişinin cenazeleri, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsilerinin ardından tekrar Kilis'e getirildi.

Gaziantep'te 3 Mart 2012 tarihinden bu yana kayıp olan 45 yaşındaki Emine Düzkaya, oğlu Çağan Özoğlu (27) ve gelini Özlem Özoğlu'nun (22) cesetleri, dün Kilis'in Deliçay köyünde Afrin Çayı kenarında topağa gömülü olarak bulunmuş ve otopsileri yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmişti.

Cesetler, otopsi işlemlerinin ardından Cumhuriyet Savcılığı'na ait 06 KFD 69 plakalı araçla, 20.30 sıralarında Kilis Devlet Hastanesi morguna getirildi. 3 cenazenin yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

Öte yandan; Çağan Özoğlu, 1.5 yıldır arkadaşlık ettiği Özlem Aslan'ın hamile kalması üzerine nikah kıydırıp, düğün hazırlıkları için İstanbul'da yaşayan annesi Emine Düzkaya'yı çağırmıştı. Düzkaya, 3 Mart'ta Gaziantep'e gelip oğluyla birlikte gelinlerinin ailesinin evine giderek, düğün tarihi ve diğer hazırlıklarla ilgili görüşmüştü. Görüşmenin ardından evden ayrılan 3 kişiden bir daha haber alınamayınca, aileler polise kayıp başvurusunda bulunmuştu. Kayıp şahısların cesetleri ise, Kilis'in Deliçay

köyünde dere kenarında piknik yapanların fark etmesi sonucu bulunmuştu. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Toprağa Gömülü Bulunan Cesetler Kilis'e Getirildi - Son Dakika


Advertisement