Torıum'da Trt Müzik ile "Sen de Söyle" - Son Dakika
Güncel

Torıum'da Trt Müzik ile "Sen de Söyle"

Torıum\'da Trt Müzik ile "Sen de Söyle"

Türkiye'nin en eğlenceli alışveriş merkezi Torium, TRT Müzik kanalında yayın hayatına başlayan "Sen de Söyle" programına ev sahipliği yapıyor.

28.08.2013 10:10  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çekimleri 21 Ağustos tarihinde Torium'da başlayan program, tüm ziyaretçilerini alışveriş merkezine kurulan cam kabinde dilediği şarkıyı seslendirebileceği ritim dolu eğlenceli bir etkinliğe davet ediyor.

'Bir Alışveriş Bir Eğlence' konseptiyle hizmet veren Torium Alışveriş Merkezi, ritim dolu eğlenceli bir etkinliğe imza atıyor. TRT Müzik kanalında 21 gün boyunca aralıksız yayınlanan "Sen de Söyle" programına ev sahipliği yapan Torium'da isteyen herkes, program çekimleri için kurulan cam kabinde kendi şarkısını seslendirebilme fırsatı yakalayacak. Eline mikrofonu alan tüm Torium ziyaretçileri, en sevdiği şarkılarını seslendirirken, ömür boyu unutamayacakları anları yaşamanın tadını çıkaracaklar.

Hafta içi her gün 20, hafta sonu ise 30 dakika olarak yayınlanacak programın çekimleri, alışveriş merkezinin giriş katında kurulan cam kabinde gerçekleşecek. Birbirinden farklı şarkıların seslendirilerek, adeta müzik ve eğlencenin buluştuğu bir seremoni oluşturacak olan programın çekimleri, alışverişi eğlence ile buluşturan Torium'da yazın son günlerini keyifli hale dönüştürecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Torıum'da Trt Müzik ile 'Sen de Söyle' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement