Torium'dan 3'Üncü Yaşında Çocuklara Özel Etkinlikler - Son Dakika
Güncel

Torium'dan 3'Üncü Yaşında Çocuklara Özel Etkinlikler

Torium\'dan 3\'Üncü Yaşında Çocuklara Özel Etkinlikler

'Bir Alışveriş Bir Eğlence' konsepti ile alışveriş dünyasında farklılık yaratan Torium, 3'üncü yaşında da minik ziyaretçilerine eğlenceli aktiviteler sunmayı sürdürüyor.

23.10.2013 14:20  Güncelleme: 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torium'da 2 6 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında çocuklara özel gerçekleşecek etkinliklerde, oyuncak ve satranç turnuvaları ile 29 Ekim Sergisi, bando takımı ve müzik dinletisi başrol oynuyor.

Sahip olduğu mağaza karmasının yanı sıra Türkiye'nin ilk kar merkezi 'Snowpark' ile alışveriş ve eğlence anlayışında farklılık yaratan Torium AVM, 3'üncü yaşına özel düzenlenen yeni kampanyası aracılığıyla ziyaretçilerine kazandırmaya devam ederken, minik ziyaretçilerini de unutmuyor. Torium'da Şubat 2014'e kadar geçen süre içerisinde toplamda yapılacak her 75 TL'lik alışverişin, 3 adet Nissan Juke marka araç kazanma fırsatı sunduğu kampanya kapsamında, 26 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliklerde, oyuncak ve satranç turnuvaları ile 29 Ekim Sergisi, bando takımı ve müzik dinletisi başrol oynuyor.

Hafta boyunca farklı tarihlerde gerçekleşecek etkinlikler, 26- 27 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Beyblade Turnuvası ile başlayıp 29 Ekim'de sergi alanını dolduracak olan 29 Ekim Sergisi ve Kahramanlık Şarkıları Müzik Dinletisi ile devam edecek. Gezici bando takımı ise, 2 Kasım Cumartesi günü gün boyunca alışveriş merkezinin tüm katlarını dolaşacak. Aynı gün Besem işbirliği ile gerçekleşecek Torium 3 Yaşında Hızlı Satranç Turnuvası 'nda sadece çocuklar değil, yetişkinler de kazanmak için eğlenirken yarışacak. 1'incilerin Playstation ile ödüllendirileceği turnuvanın 2'nci ve 3'üncüleri, alışveriş merkezinde yer alan mağazalardan çeşitli hediyeler kazanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Torium'dan 3'Üncü Yaşında Çocuklara Özel Etkinlikler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement