Toros Tarıma Şükran Plaketi Verildi - Son Dakika
Güncel

Toros Tarıma Şükran Plaketi Verildi

Toros Tarıma Şükran Plaketi Verildi

Samsun Canik Başarı Üniversitesi'nin 2013 - 2014 akademik yılı açılış töreninde, Canik Başarı Üniversitesi'ne destek veren hayırseverlere şükran plaketlerini verildi.

24.10.2013 21:32

Samsun Canik Başarı Üniversitesi'nin 2013 - 2014 akademik yılı açılış töreni, Üniversite'nin kampusünde yer alan Fehmi Yıldız Kültür Merkezi'nde yapıldı. Açılışa Samsun Vali Yardımcısı Haluk Şimşek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, çok sayıda bürokrat, akademisyen ve öğrencinin yanı sıra üniversiteye destek veren kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Açılış töreninde konuşan Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir, verdiği önemli mesajların ardından Canik Başarı Üniversitesi'ne destek veren hayırseverlere şükran plaketlerini sundu.

Törende plaketini Sayın Bekdemir'den alan Toros Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Esin Mete verdiği özel demeçte, sanayi kuruluşu olarak bulundukları kentlerde başta eğitim olmak üzere sanat ve sporla ilgili projeleri mümkün olduğunca destekleme gayretinde olduklarını belirtti.

Bu bölgenin ilk Vakıf Üniversitesi olan Canik Başarı Üniversitesi'ne verilen desteği de sosyal sorumlulukları gereği gördüklerinin altını çizen Esin Mete, ayrıca Samsun Tekkeköy İlçesinde de bu yıl son derece modern bir Anadolu lisesi olan Toros Tarım, Necati Akçağlılar Anadolu Lisesi'ni de hizmete sunduklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Toros Tarıma Şükran Plaketi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement