14 yaşındaki çocuk sahilde yürürken dalgalara kapılıp denizde kayboldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

14 yaşındaki çocuk sahilde yürürken dalgalara kapılıp denizde kayboldu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Trabzon'un Of ilçesinde sahil kenarında yürüyüş yapan 14 yaşındaki Sultan Hamit Hacımustafaoğlu, dalgalara kapılıp denize sürüklendi. Kısa sürede sularda kaybolan çocuğun bulunması için dalgıçlar tarafından çalışma başlatıldı.

Trabzon'un Of ilçesinde sahil kenarında gezinen Sultan Hamit Hacımustafaoğlu (14), dalgalara kapılıp sürüklendiği denizde kayboldu. Sahil Güvenlik ve deniz polisi çocuğun bulunması için çalışma başlattı.

Olay, saat 17.30 sıralarında Kalealtı sahilinde meydana geldi. İddiaya göre, Sultan Hamit Hacımustafaoğlu, deniz kenarında gezinirken dalgalara kapılıp denize sürüklendi.

DALGIÇLAR ÇALIŞMA BAŞLATTI

Hacımustafaoğlu kısa sürede denizde kaybolurken, durumu fark edenler polise haber verdi. Bölgeye Sahil Güvenlik ve deniz polisi sevk edildi. Dalgıçlar, Hacımustafaoğlu'nu bulunması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA