Trabzon Esnafından Kara'ya "Güven Oyu" - Son Dakika
Güncel

Trabzon Esnafından Kara'ya "Güven Oyu"

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Kara, yeniden bu göreve seçildi.

18.03.2018 17:08

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Kara, yeniden bu göreve seçildi.

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu, 19 Mayıs Spor Salonunda yapıldı.

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla "Çanakkale 1915" belgeseli gösterimiyle başlayan genel kurulda, yapılan konuşmaların ardından tek listeyle seçime gidildi.

Yapılan seçim sonucunda, Temel Korkmaz yeniden başkanlığa getirildi.

Genel kurula, AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta ve Salih Cora, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, siyasi parti temsilcileri, esnaf ve sanatkar odaları başkanları ve delegeler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzon Esnafından Kara'ya 'Güven Oyu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement