Trabzonspor'da Yoğun Görüşme Trafiği - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da Yoğun Görüşme Trafiği

Trabzonspor\'da Yoğun Görüşme Trafiği

6 Aralık'ta yapılacak kongresi için aday olan Celil Hekimoğlu ve adaylıklarını koyması beklenenler, yoğun bir görüşme trafiğiyle pozisyonlarını netleştirmeye çalışıyor.

15.11.2015 12:36

6 Aralık'ta yapılacak kongresi için aday olan Celil Hekimoğlu ve adaylıklarını koyması beklenenler, yoğun bir görüşme trafiğiyle pozisyonlarını netleştirmeye çalışıyor.

DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTI

Trabzonspor'da başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan işadamı Celil Hekimoğlu, son bir yıldır sürdürdüğü temaslarını kongreye sayılı günler kala iyice sıklaştırdı. Başkan adayı olması muhtemel Sebahattin Çakıroğlu'nu listesine alan Celil Hekimoğlu, dün akşam da Mayıs 2013'deki kongrede başkanlık için yarışan Metin Atasoy ve Hakan Kulaçoğlu ile yemekte bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Bordo mavili camiada büyük bir bütünleşme beklentisi olduğunun altını çizen Celil Hekimoğlu, yemekte bu doğrultuda girişimlerini sürdürdüklerini belirterek şunları söyledi:

"CAİMANIN BÜTÜNLEŞMESİ İÇİN"

"Önümüzdeki genel kurulda başkan adaylığını düşünen Sayın Sebahattin Çakıroğlu'nun ardından, son seçimli kongrenin adayları Sayın Hakan Kulaçoğlu ve Sayın Metin Atasoy ile yaptığımız görüşmede düşüncelerimizin aynı yönde buluştuğunu görmek bizi fazlasıyla memnun etti. Camianın bütünleşmesi konusunda attığımız bu adımların gereken sonucu vereceğine inanıyoruz."

BAŞKAN HACIOSMANOĞLU'NUN KARARI HAFTA SONUNDA

Bu arada önceki gün kente gelen ve cumartesi günü düzenlediği basın toplantısında yeniden adaylığıyla ilgili görüşmelerde bulunacağını vurgulayan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da Trabzon'da çeşitli temaslar yürüttüğü vurgulandı. Başkan Hacıosmanoğlu'nun yakın çevresine, yeniden aday olacağını söylediği, ancak bu kararı açıklamayı önümüzdeki haftanın sonuna bırakabileceği ifade edildi.

Öte yandan başkan adayları arasında olabileceği öne sürülen Muharrem Usta'nın da birkaç gün içinde Trabzon'a gelerek temaslarda bulunacağı vurgulandı.

SÜRMEN HAREKETE GEÇİYOR

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen'in eski başkanlar, eski asbaşkanlar ve camianın ileri gelenleriyle dün yaptığı genişletilmiş toplantıda çıkan 'çatı aday' kararıyla ilgili de yarından itibaren harekete geçileceği belirtildi. Eski başkanların da bulunacağı bir heyetin, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta ile görüşerek, camiada birlik adına tek liste çıkarılması yönünde istekte bulunacağı öğrenildi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement