Trabzonspor TEKNİK DİREKTÖRÜ AKÇAY: "TRABZONSPOR'UZ, GÜCÜMÜZÜ VE ETKİNLİĞİMİZİ BİLİYORUZ. TELAFİ EDİLECEK OLAN SÜREÇ VE KALİTEMİZ VAR. UMARIM İSTEDİĞİMİZ GİBİ GELİŞTİRİRİZ"
Gaziantepspor Antrenörü Tamer Tuna, takımın pozitif yönde artılarının olduğunu söylerken, Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise, riskler aldıklarını kaydetti.
TUNA: "OYUNCULARIMIZ MAÇ BOYU KAFALARINI OYUNDA TUTTU"
3-2'lik galibiyetin ardından açıklama yapan Gaziantepspor antrenörü Tamer Tuna, "Oyuncularımız inanılmaz yürekli ve kalpli değişim gösterdiler. Bu değişimi daha önceki maçlarda bizde analizlerimizde yaptığımızda ekip olarak, açıkcası bunları bu kadar kısa sürede elde edeceğimizi düşünememiştik. Çok olumlu, pozitif yönde takımın artıları vardı bunları çok çalıştık. 3 haftadır da bunların üzerinde duruyoruz. Bunların karşılığını almak güzel. Yani oyuncular bunu verecek kapasitede kapte oyuncular. Çünkü kafaları, her zaman bu yönde. Bunların karşılığını almak güzel, sonuç o yüzden güzel oluyor. Haksız penaltıdan sonra, oyuna ortak oluşu vardı Trabzonspor'un. Bunlar bizi olumsuz etkileyebilirdi. Ama oyuncularımız, maç boyuncu o konsantrasyonu ve kafalarını hep oyunda tuttular. Bu yüzden hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
AKÇAY: "MAÇIN İKİNCİ YARISINDAN MEMNUNUZ"
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, riskler aldıklarını belirterek, "Mağlup olduk ama açın ikinci yarısından mumnunum. Oyunu farse ettik. Riskler aldık. Bence deplasmandaki konsantrasyon eksikliğimiz bu maçtada devam etti. İlk yarı iyi tepkiler veremedik. Buda bunun göstergesiydi. Telafi edilecek maçlar var. Gaziantepspor'u kutluyorum, galip geldi. Perşembe günkü Lazio maçına hazırlanacağız. Trabzonspor'uz, gücümüzü ve etkinliğimizi biliyoruz. Telafi edilecek olan süreç ve kalitemiz var. Umarım istediğimiz gibi geliştiririz" dedi.
Son Dakika › Güncel › Trabzonspor Maçının Ardından - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.