Traktör Dere Yatağına Uçtu: 19 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Traktör Dere Yatağına Uçtu: 19 Yaralı

Traktör Dere Yatağına Uçtu: 19 Yaralı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, sabah saatlerinde dere yatağına uçan traktörde bulunan 19 kişi yaralandı.

20.07.2012 17:11

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, sabah saatlerinde dere yatağına uçan traktörde bulunan 19 kişi yaralandı.

Kaza, Hendek ilçesine bağlı Göksu köyü Durhasan mevkiinde meydana geldi. Ramazan'ın birinci günü olması sebebiyle Keremali Türbesini ziyarete giden aileleri taşıyan Fazlı Köroğlu idaresinde 54 KL 718 plakalı traktör dönüş yolunda kontrolden çıktı.

İddialara göre, traktör direksiyonunun bir anda kilitlenmesi sonucu kontrolden çıkarken, arkasında bulunan römork ile birlikte dere yatağına uçtu.

Kazada, sürücü Fazlı Köroğlu ile birlikte Akgün ailesinden Bünyamin, Emine ve Mustafa; Köroğlu ailesinden Melih, Oğuzhan, Sevgi; Özdemir ailesinden Muhammet, Ayşe, Ayten ve Rabia; Armağan ailesinden Turgut, Zeycan ve Emine; Gök ailesinden Sevgi, Sabri, Utku, Mustafa ile Ayşe Pelen yaralandı.

Yaralıların çoğu kendi imkanları ile hastaneye kaldırılırken, olay yerine gelen ambulanslarda çok sayıda yaralıyı hastaneye götürdü. Yaralıların birçoğu Hendek İlçe Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edildi.

Durumları ağır olduğu kaydedilen Ayşe Pelen, Mustafa Gök, Emine Akgün ve Melik Köroğlu da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Traktör Dere Yatağına Uçtu: 19 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement