Traktör Uçuruma Yuvarlandı: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Traktör Uçuruma Yuvarlandı: 2 Ölü, 3 Yaralı

Traktör Uçuruma Yuvarlandı: 2 Ölü, 3 Yaralı

Samsun'da traktörün uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında baba ve oğul hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

17.07.2015 18:34  Güncelleme: 20:47

Samsun'da traktörün uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

BABA-OĞUL HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, Yakakent ilçesinin Kuzuören Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bayram ziyaretine giden Sami Dönek (39) idaresindeki 55 TL 758 plakalı traktör virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Kazada, traktör sürücüsü Sami Dönek (39) ile oğlu Mehmet Dönek traktörün altında kalarak olay yerinde hayatını kaybederken, traktörde bulunan Mahmut Dönek (7), Güldane Dönek (35) ve Semiha Dönek (16) ağır yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla Alaçam Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Traktör Uçuruma Yuvarlandı: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • keht : ak parti ülkiyi sömürenlerden hesap soracak böyle bir sistem olurmu okulda bütün günü boş geçeceksin sadece sorulari önceden bilip ona göre bir hazirlik yapacaksiniz hiç bir eyitim almadan içi boş çocuklarimiz birinci ikinci falan filan hepsi yalan kandirmaca bariz vermiyorlar ama soru konularini bildikleri için safece burdan biraz ezber yetiyor peki bu çocuklar eyitimsiz bilgisiz birakilmanin hesabii kim verecek sadece sinavdan çalinan sorularla herşey bitmiyorki bu hasiz ve hirsiz düzen bitmeli 0 3 Yanıtla
  • Beytullah karayel : hicmi utanmiyorsunuz ya cenaze uzerinden bile siyaset yapiyorsunuz ayiptir ya 1 0 Yanıtla
  • Beytullah karayel : allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin . 1 0 Yanıtla
  • şükrü: sende Bicacık olmaz bahçeli 0 0 Yanıtla
  • Tkdk : samsunda Tkdk destekli çok traktör alındı, türkiyede traktör oranı en yüksek şehirlerden biri samsun oldu 0 0 Yanıtla
  • Çağlar: Samsunda sürekli traktör kazası oluyor 0 0 Yanıtla

Advertisement