Tren Altında Kalan Akademisyen, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Tren Altında Kalan Akademisyen, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tren Altında Kalan Akademisyen, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kadıköy Feneryolu istastosyonunda tren altında kalarak hayatını kaybeden akademisyen Ebru Gültekin Ilıcalı, son yolculuğuna uğurlandı.

13.07.2012 17:17

Kadıköy Feneryolu istastosyonunda tren altında kalarak hayatını kaybeden akademisyen Ebru Gültekin Ilıcalı, son yolculuğuna uğurlandı.

Ilıcalı'nın cenaze namazı Erenköy, Galip Paşa camiisinde Cuma namazını müteakip kılındı. Cenaze namazına eşi Akın Ilıcalı, kız kardeşleri Binnaz Akgün ile Canan Fergan'ın yanı sıra çok sayıda yakını katıldı. Ilıcalı'nın tabutunun üstüne öğrencileriyle yakınları çiçek koydu. Törende, Ilıcalı'nın eşi ve kız kardeşlerinin ağlaması yürekleri dağladı. Akademisyenin cenazesi Küçükyalı mezarlığına defnedildi.

Öte yandan cenazede konuşan Ilıcalı'nın eşi Akın Ilıcalı, "Burada çok büyük keyfi, basit duygularla, ihmallerle yapılmış bir kaza söz konusu. Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanı çıkıp bu olayın oluşuyla ilgili en ufak bir açıklama yapmak zahmetinde de bulunmuyor. Türkiye Devlet Demir Yolları'nın işleyişinde, yapısında, yolcu güvenliğinde büyük zaaflar var" dedi.

Ebru Gültekin Ilıcalı'nın olay esnasında yanında bulunan 3 yaşındaki oğlu Ege'nin kazadan sonra yaşadıklarını, Ilıcalı'nın kız kardeşi Canan Ergin şu şekilde anlattı:

"Ege hiçbir şey söylemedi ilk gün. İkinci fün yuvaya götürdük hayatı değişmesin, orada aynen devam ediyormuş şeklinde. Ege'yle hocası konuştu. Ne olduğunu sordu ona 'Annemle trene bindik. Ben bindim demir kapı kapandı ben binemedim' demiş. Sonra ne oldu demişler, 'Ben içeride ablanın yanında oturdum' demiş. Ege başka bir şey söylemiyor her şeyin farkında olduğunu zannediyoruz. Şu anda direkt olarak bişey sormuyor, sorduğu zaman doğruyu söyleyeceğiz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tren Altında Kalan Akademisyen, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement