TripAdvisor Papyon.com'da - Son Dakika
Güncel

TripAdvisor Papyon.com'da

TripAdvisor Papyon.com\'da

TripAdvisor, Türkiye'de yemek sektöründe iş ortağı olarak Papyon.com'u seçti

20.06.2013 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışarıda yeme-içmeye dair her şeyi bünyesinde barındıran marka Papyon.com, kullanıcılarına daha zengin bir içerik sunmak amacıyla, dünyanın en büyük seyahat ve tavsiye sitesi olan TripAdvisor ile işbirliği yaptı. Bu önemli işbirliği sayesinde Papyon.com kullanıcıları, restoran sayfalarında binlerce TripAdvisor tavsiyelerini ve ortalama puanlarını da görebiliyorlar. Bu çok zengin içerik sayesinde, kendileri için en doğru yeri seçebiliyor ve restoran spesiyallerine ulaşabiliyorlar.

Dışarıda yeme-içmeye dair her şeyi bünyesinde barındıran Papyon.com, TripAdvisor ile yaptığı işbirliğiyle gücünü ikiye katladı. Kullanıcılarına daha zengin bir içerik sunmak amacıyla bu önemli iş ortaklığına imza atan Papyon.com, TripAdvisor içeriğini kullanıcılarıyla buluşturuyor. Kullanıcılar, restoran arama sayfasında Papyon.com üzerinden yapılan puanlamalara ek olarak, TripAdvisor üzerinden verilen puanları da görebiliyorlar. Papyon.com'da bulunan yüzlerce restoran için TripAdvisor üzerinden gelen binlerce tavsiye bulunuyor. Kullanıcılar binlerce kişinin tavsiyeleriyle, kendileri için en doğru mekanı seçebiliyor ve restoran spesiyallerine ulaşabiliyorlar.

Yemeksepeti'nin yeni projesi Papyon.com'un bu önemli işbirliği ile ilgili olarak, Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın şunları söyledi: "Kullanıcılarımızın kolay bir şekilde istedikleri bilgiye ulaşabilmeleri, hızlı ve doğru karar verebilmeleri bizim ilk amacımız. Dolayısıyla onlara daha zengin bir içerik sunabilmek hedefiyle ekip olarak büyük bir heyecanla çalışmaya devam ediyoruz.

TripAdvisor ile yaptığımız bu önemli işbirliği sayesinde kullanıcılarımıza daha da zengin bir içerik sunma fırsatına sahip olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde Papyon.com dışarıda yemek isteyenler için vazgeçilmez bir bilgi kaynağı olacak."

TripAdvisor İş Ortaklıkları Müdürü Fernando Oliveira işbirliğiyle ilgili şu yorumda bulundu: "TripAdvisor olarak, Türkiye'de Papyon.com ile kurduğumuz işbirliği ve TripAdvisor içeriğinin online rezervasyon sitesine entegrasyonu konusunda son derece mutluyuz. TripAdvisor, dışarıda yemek-içmek isteyenler için çok zengin bir içerik sunuyor. Bu işbirliği sayesinde Papyon.com kullanıcıları TripAdvisor kullanıcı topluluğunun tavsiyelerinden de ilham alarak nerede yiyeceklerini rahatlıkla araştırabilecekler."

Yemeksepeti uzmanlığı ile hizmet veren ve online rezervasyon olanağı da bulunan Papyon.com'da, üyeler mekanlara puan vererek ve yorum yazarak görüş bildirebiliyor, dilerlerse diğer yorumları ve puanlamaları dikkate alarak mekan tercihlerini yönlendirebiliyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TripAdvisor Papyon.com'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement