Tudor ile Görüşmem Olmadı" - Son Dakika
Güncel

Tudor ile Görüşmem Olmadı"

Tudor ile Görüşmem Olmadı"

Galatasaray'ın yeni transferi Iasmin Latovlevici, transfer sürecinde Teknik Direktör Igor Tudor ile görüşmediğini belirterek, "Kendisi beni Karabükspor'dan tanıyordu" dedi.

08.09.2017 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın yeni transferi Iasmin Latovlevici, transfer sürecinde Teknik Direktör Igor Tudor ile görüşmediğini belirterek, "Kendisi beni Karabükspor'dan tanıyordu" dedi. Galatasaray, Kardemir Karabükspor'dan kadrosuna kattığı Iasmin Latovlevici için Türk Telekom Stadyumu'nda imza töreni düzenledi. Törende açıklamalarda bulunan Iasmin Latovlevici, "Galatasaray'a gelmeden önce Tudor ile görüşmedim. Kendisi beni Karabükspor'dan tanıyordu. Ajanslarımız görüştü ve sonrasında buraya gelmem sağlandı" diye konuştu.

"HAGİ VE POPESCU GİBİ İYİ OYNAMAK İSTİYORUM"

31 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılılarda daha önce forma giyen Hagi ve Popescu gibi performans sergilemek istediğini belirtti. Rumen futbolcu Tudor'un kendisini seçmesinde oyun sistemiyle alakalı olduğu için tercih ettiğini söyledi.

"BENİM BAŞARIMIN SIRRI ÇOK ÇALIŞMAKTAN GELİYOR"

Çok farklı bir takımlarda oynadığını hatırlatan Latovlevici, "En büyük özelliğim kendi oyunumu düşünmek. Benim başarımın sırrı çok çalışmaktan geliyor. Her gün daha fazla çalışıyorum. Burada da hocanın oyunu oynamaya özen göstereceğim" şeklinde konuştu.

1+1 yıllık sözleşmesindeki opsiyonun uzatılıp, uzatılmayacağı ile ilgili sorulan soruya Rumen futbolcu, bunun nasıl oynayacağına bağlı olduğunu ifade etti.

(Oğuzhan Ort - Bora Akyol - Mehmet Şirin Topaloğlu/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tudor ile Görüşmem Olmadı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement