Tüfekle Oynarken Arkadaşını Vurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tüfekle Oynarken Arkadaşını Vurdu

Tüfekle Oynarken Arkadaşını Vurdu
09.04.2015 12:37  Güncelleme: 15:22

Gaziantep'te, 18 yaşındaki Ferdi D., tüfekle oynadığı sırada şakalaştığı arkadaşı 17 yaşındaki Kadir Sezgin'in ölümüne neden oldu.

Gaziantep'te olay, dün gece Şirinevler Mahallesi'nde meydana geldi. Ferdi D. ile arkadaşı Kadir Sezgin evde oturdukları sırada duvarda asılı av tüfeği ile oynamaya başladı. Tüfekle şakalaşan iki arkadaştan Ferdi D., yanlışlıkla tetiğe dokununca saçmalar Kadir Sezgin'in göğsüne isabet etti.

''YANLIŞLIKLA TETİĞE BASTIM''

Silah sesini duyanların kanlar içerisinde bulduğu Sezgin, çağırılan ambulansla kaldırıldığı Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. Sezgin'in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, şüpheli Ferdi D. ise polis tarafından gözaltına alındı. Sorgulamasında arkadaşı ile şakalaştığı sırada yanlışlıkla tetiğe dokunduğunu söyleyen Ferdi D. ile ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tüfekle Oynarken Arkadaşını Vurdu - Son Dakika


Advertisement