Tuğgeneral İlter Sivas'a Veda Etti - Son Dakika
Güncel

Tuğgeneral İlter Sivas'a Veda Etti

Tuğgeneral İlter Sivas\'a Veda Etti

Vali Zübeyir KEMELEK, Tunceli iline tayini çıkan Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İLTER'in veda yemeğine katıldı.

13.08.2013 16:17

Veda yemeğine Vali Zübeyir KEMELEK'in yanı sıra; Eşi Zehra KEMELEK, Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İLTER ve Eşi Nilüfer İLTER, Belediye Başkanı Doğan ÜRGÜP ve Eşi Makbule ÜRGÜP, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk KOCACIK, Vali Yardımcıları Mustafa AYDIN ve Eşi Deniz AYDIN, Vefa KAYA, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Ali TAŞ ve Eşi Mine TAŞ, İl Emniyet Müdürü Selçuk KIZILAY ve Eşi Reyhan KIZILAY ile çok sayıda davetli katıldı.

Yemekte konuşan Vali Zübeyir KEMELEK: "Tabi bu yaz mevsiminde hepinizin bildiği gibi kurumların birçoğunun personeli ve amirleri tayin veya terfi gibi sebeplerle değişmiş bulunmaktadır. Ben kendileriyle bir yıl kadar çalışmış oldum. Gerçekten karşılıklı sevgi, saygı içerisinde dostluğumuz ve devlete düşen işler konusunda iş birliğimiz oldu. Ben yaptıkları hizmetlerden ötürü kendilerine teşekkür ediyor, bundan sonra ki yaşamında başarılar diliyorum." dedi.

Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İLTER ise "Milli mücadele sürecinde Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarına 108 gün ev sahipliği yapan ve buna destek veren Sivas halkının yaşadığı bu şehirde görev yapmanın onurunu ve gurunu duyarak buradan ayrılıyorum." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Zübeyir KEMELEK ve Belediye Başkanı Doğan ÜRGÜP, Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İLTER'e ilimizi simgeleyen çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tuğgeneral İlter Sivas'a Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement