Tükoder'den Gebze Kent Konseyi'ne Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tükoder'den Gebze Kent Konseyi'ne Ziyaret

Tükoder\'den Gebze Kent Konseyi\'ne Ziyaret
16.11.2012 14:00

Tükoder yeni yönetimiyle, Gebze Kent Konseyi'ni ziyaret etti.

Yeniden Tükoder başkanlığına seçilen Zeki Fettah ve yürütme kurulu üyeleri ilk ziyaretlerini Gebze Kent Konseyi'ne yaptılar. Tükoder'in yeni yönetimi ile, Gebze Kent Konseyi üyelerinin kendilerini tanıtmasının ardından, birlikte gerçekleştirilebilecek proje ve çalışmalar üzerine görüş alışverişlerinde bulunuldu. Tükoder Başkanı Zeki Fettah:' Bizler herkesin hakkı olanı öğrenmesinin peşindeyiz. Bu anlamda sizlerinde desteğini bekliyoruz.' dedi. Kent Konseyi Başkanı İbrahim Güngör de:' Gebze Kent Konseyi olarak, yasaların çizdiği çerçeveler doğrultusunda, her türlü desteği vermeye hazırız. Mütemadiyen tüketen bir toplumda, vatandaşlarımızın birçok hukuksal hakka sahipken bunların farkında ve bilinçli tüketici olmalarını sağlamak bizlerin birincil görevleri arasında yer almaktadır.' dedi.

Tükoder Başkanı Fettah, Kent Konseyi ile ortak paylaşımlarda bulunmak istediklerini, toplumumuzu bilinçlendirmek adına seminer ve eğitimler düzenlenebileceğini ifade etti. Bu anlamda genel merkezlerinin projesinden bahsederek, eğitimleri önce öğretmenlerden başlattıklarını, pilot uygulamanın İstanbul'da gerçekleştirildiğini ve talep üzerine diğer il ve ilçelerde başlatılacağını vurguladı.

Bu güzel eğitim projesi ve bir çok projeye ön ayak olabilmek amacı ile Gebze Kent Konseyi bünyesinde Tüketici Hakları Çalışma Gurubu oluşturulması için girişimlerin başlatılması kararı alındı. Ardından birlikte yapılabilecek birçok projeden bahsedildikten sonra toplantı sonlandırıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tükoder'den Gebze Kent Konseyi'ne Ziyaret - Son Dakika


Advertisement