Tüm Çocuklara İstedikleri Pide Hediye - Son Dakika
Güncel

Tüm Çocuklara İstedikleri Pide Hediye

Tüm Çocuklara İstedikleri Pide Hediye

Çocuklar, 23 Nisan'ı aileleriyle birlikte Fatih Karadeniz Pidecisi'nde kutluyor.

20.04.2013 09:48

FATİH KARADENİZ PİDECİSİ'NDEN 23 Nisan'da Tüm Çocuklara İstedikleri Pide Hediye

Yöresel lezzetlerimizi yaşatmak ve geleceğe aktarmak isteyen Fatih Karadeniz Pidecisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda tüm çocuklara istedikleri pide çeşidini hediye ediyor.

Türkiye'deki birçok gazete ve dergi tarafından Yılın En İyi Pidecisi seçilen Fatih Karadeniz Pidecisi, Çocuk Bayramı'na özel kampanyasıyla tüm çocuklara ve ailelerine muhteşem bir lezzet şöleni yaşatıyor. 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda aileleriyle birlikte Fatih Karadeniz Pidecisi'ne gelen tüm çocuklara, istedikleri pide çeşidi hediye ediliyor.

50 yıllık pide ustasıyla yoluna devam eden Fatih Karadeniz Pidecisi, özel pidelerini tarihi taş fırınında odun ateşinde pişiriyor. Mekanda kullanılan tüm malzemeler yöresel olup, Doğu Karadeniz Bölgesi'nden taze olarak temin ediliyor. Pidecilik geleneğini nesilden nesile aktararak, aynı mekanda hizmet veren Fatih Karadeniz Pidecisi, farklı mayalama tekniği, özel etleri ve malzemeleri ile rakiplerinden ayrılıyor. Yöresel malzemeleri pideyle buluşturan Fatih Karadeniz Pidecisi, kıymalı, peynirli, ıspanaklı ve kavurmalı pide çeşitleri ile mükemmel bir lezzet resitali sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tüm Çocuklara İstedikleri Pide Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement