Tunç Kumluca Dibektaş Köyü Derneği'nin Açılışına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Tunç Kumluca Dibektaş Köyü Derneği'nin Açılışına Katıldı

Tunç Kumluca Dibektaş Köyü Derneği\'nin Açılışına Katıldı

Yılmaz Tunç, Kumluca Dibektaş Köyü Derneğinin açılışına katılarak, dernekte hemşehrileriyle sohbet etti.

08.04.2013 15:10

AK Parti Bartın Milletvekili ve Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Tunç, Kumluca Dibektaş Köyü Derneğinin açılışına katılarak, dernekte hemşehrileriyle sohbet etti.

İstanbul Sultangazi'de kurulan başkanlığını Musa Aksoy'un yaptığı Kumluca Dibektaş Derneği'nin açılışı AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Dibektaş köyü muhtarı Ramazan Camcı, Barkumder Başkanı Engin Aksoy ve çok sayıda Kumlucalı ve Dibektaşlının katılımı ile gerçekleştirildi.

Kumluca Dibektaş Derneği Başkanı Musa Aksoy, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Dibektaş Köyü Muhtarı Ramazan Camcı açılışta yaptığı konuşmalarda, derneğin hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.

Milletvekili Yılmaz Tunç'ta derneğin açılışında yaptığı konuşmada, İstanbul'da yaşayan Kumluca Dibektaşlıların birlik ve beraberliğini sağlayarak, dayanışma ve kaynaşmayı pekiştirmeyi hedefleyen derneğin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Kumluca yolunun inşaatına başladıklarını belirten Milletvekili Tunç, Kumluca'ya iki yıl önce lise binası yaptıklarını, şimdi de İmam Hatip Ortaokulu için yeni bina yapacaklarını söyledi. Kumluca kanalizasyon projesinin yapımına başladıklarını belirten Milletvekili Tunç, spor tesisleri, köydes projeleri ile beldemizin ve köylerimizin daha yaşanılabilir hale gelmesi için çalışıyoruz dedi. Milletvekili Tunç, dernek olarak çocuklara, gençlere ve hanımlara yönelik etkinliklere önem verilmesi gerektiğini belirterek, Kumluca'da ve Dibektaş'taki büyüklerimizi de ihmal etmeyelim onları fırsat buldukça ziyaret edelim dedi. Milletvekili Tunç, Türkiye'nin yeni bir döneme girdiğini, çözüm sürecinin başarıyla sonuçlanmasının ardından terörün biteceğini ve ülkemizin her anlamda kazançlı çıkacağını, milletin huzura kavuşacağını söyledi.

Konuşmaların ardından dernek merkezinin açılış kurdelasını Milletvekili Tunç dualar eşliğinde kesti. Dernek lokalinde hemşehrileriyle bir süre sohbet eden Milletvekili Tunç, daha sonra dernekten ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tunç Kumluca Dibektaş Köyü Derneği'nin Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement