Tunç Yönetim Kurulu Toplantısında - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tunç Yönetim Kurulu Toplantısında

Tunç Yönetim Kurulu Toplantısında
11.04.2012 09:56

Milletvekili Yılmaz Tunç Ak Parti Bartın İl Yönetim kurulu toplantısına katıldı.

AK Parti Bartın Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Yılmaz Tunç, Bartın İl Yönetim Kurulu toplantısına katılarak, İl Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet etti. 15 Ocak tarihinde gerçekleştirilen İl Kongresinin ardından ikinci kez il yönetim kurulu toplantısına katılan Milletvekili Yılmaz Tunç, toplantıda İl Yönetim Kurulu üyelerini TBMM çalışmaları ve Bartın'daki merkezi hükümet yatırımları hakkında bilgilendirdi.

Milletvekili Tunç, toplantıda Bartın'da gerçekleştirilen kamu yatırımlarının 2012 yılında da hızlı bir şekilde devam edeceğini belirterek, Bartın'ı her geçen gün büyütmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Milletvekili Yılmaz TUNÇ toplantıda yaptığı konuşmada; " Türkiye'nin Ak Parti iktidarı ile her alanda ileriye gittiğini belirterek; "hangi alanı alırsanız alın, her alanda gerçekleştirdiğimiz icraatlarla hayal dahi edilemeyen başarılara imza attık. Eğitimde yaptıklarımız başlı başına bir devrimdir, 5000 tane okulu 8 yılda yapan bir iktidar, kitapları ücretsiz dağıtan bir iktidar, 81 vilayete Üniversite kuran bir iktidar var ortada. Sağlıkta yaptıklarımız hiçbir iktidarla kıyaslanamayacak derecededir, 400'den fazla yeni hastane binasını yapan, Aile hekimlerini en ücra köydeki yaşlı hastaların ayağına kadar gönderen, herkesin istediği eczaneden ilacını alabilmesini sağlayarak hastanelerdeki ilaç kuyruklarına son veren, ambulans helikopterle, paletli ambulanslarla vatandaşı hayata döndüren bir iktidar var ortada." Dedi.

Köydes Projesi ile yıllarca ihmal edilen köylerimizi yol ve suya kavuşturan, Beldes Projesi ile Beldelerimize hizmet eden, 500 bin adet toplu konut yaparak, Sivas büyüklüğünde 20 adet yeni şehir inşa eden, dağları yere indirerek 15.000 km. duble yol yapan, ülkemizi hızlı trenle tanıştıran, dağları delerek tüneller açan, barajlar inşa eden, denizin altından demiryolları geçiren bir iktidarın teşkilat mensupları olarak yapılan hizmetlerle gurur duyuyoruz.

Ekonomide tarihi rekorlar kıran enflasyonu 40 yıl aradan sonra tek haneli rakama düşürerek halkımızı enflasyona ezdirmeyen AK Parti iktidarının 2002 öncesi eksi 9 büyüme oranı ile ülkeyi devralmış, küçülen ülkemizi bu gün her yıl artı 9 büyüten, büyümede Çinden sonra dünya ikincisi olan, kişi başına milli geliri 2500 dolardan 10 bin doların üzerine çıkaran, toplam gayri safi milli hasılayı 270 milyar dolardan 800 milyar dolara çıkaran, İMF'ye borcumuzu 23,5 milyar dolardan 2,5 milyar dolara düşüren, Merkez Bankası kasasını 23 milyar dolardan 90 milyar dolara çıkaran bir iktidar var ortada. Teşvik yasasıyla binlerce yeni fabrikanın açılmasını sağlayan yıllık ihracatı 36 milyar dolardan 134 milyar dolara çıkaran bir iktidar var ortada. Küresel krizden etkilenmemek için gerekli tedbirleri alan, esnafına tüccarına çiftçisine her zaman destek olan bir iktidar var ortada." Dedi.

Dünyada kriz yokken Türkiye'de ekonomik kriz çıkaranları, Banka hortumcularına bu milletin kaynaklarını peşkeş çekenleri sandığı gömen halkımızın güvenine layık olabilmek için 9 yıl hiç durmadan gece gündüz çalışarak Türkiye'yi dünyanın 17. Avrupanın 6. Büyük ekonomisi yapan AK Parti iktidarının ustalık döneminde çok daha büyük projeleri hayata geçireceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tunç Yönetim Kurulu Toplantısında - Son Dakika


Advertisement