"Turbo" Filmininin Ön Gösterimi Cınetech Torıum'da - Son Dakika
Güncel

"Turbo" Filmininin Ön Gösterimi Cınetech Torıum'da

"Turbo" Filmininin Ön Gösterimi Cınetech Torıum\'da

MADAGASKAR ve KUNG FU PANDA'nın yaratıcılarının son animasyon filmi ''TURBO'' , 08 Eylül'de gerçekleşecek ön gösterim ile herkesten önce Cinetech Torium izleyicileri ile buluşacak.

04.09.2013 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en eğlenceli alışveriş merkezi Torium, alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunarak ziyaretçilerine ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Büyük ve hızlı hayaller kurma cesareti gösteren bir salyangozun eğlenceli hikayesini anlatan bir 3D animasyon komedisi olan Turbo'nun ön gösterimi 08 Eylül'de Cinetech Torium sinemalarında gerçekleşecek.

Ön gösterim öncesi, filmin tanıtım etkinlikleri kapsamında düzenlenecek eğlenceli etkinlikler minik ziyaretçileri sevindirecek. 6 – 7 – 8 Eylül tarihlerinde Cinetech Torium sinemalarına gelen çocuklar, Turbo filmine özel hazırlanan hediyeler, boyama kitapları, çuval yarışları gibi etkinliklerle keyifli dakikalar yaşayacak.

Yönetmenliğini David Soren'in yaptığı animasyon filminde yer alan karakterleri Ali Hekimoğlu (Turbo), Murat Aydın (Chet) ve Kadir Çermik(Tito) seslendiriyor.

''Turbo'' animasyon filmi 13 Eylül 2013'devizyona girecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Turbo' Filmininin Ön Gösterimi Cınetech Torıum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement