Türedi, Lösemili Çocuklara Moral Verdi - Son Dakika
Güncel

Türedi, Lösemili Çocuklara Moral Verdi

Türedi, Lösemili Çocuklara Moral Verdi

Oyuncu Alper Türedi, Şanlıurfa'da çocuk hastanesini ziyaret ederek lösemili çocuklarla buluştu.

10.04.2015 11:23  Güncelleme: 10:46

Kara Para Aşk'ın komiseri Alper Türedi lösemili çocuklar için "Bir Dileğim Var" projesi kapsamında Şanlıurfa Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret etti.

11 yıl önce 3 yaşındaki kızı İrem'i lösemiden kaybeden Türedi kanser hastası çocukları ziyaret ederek, dileklerini listeledi. Dilekleri Facebook'ta kurduğu gruba duyurup, bunları gönüllülerden temin ederek, çocuklara götürüyor.

Ziyareti sırasında Türedi ve eşine hastane başhekimi eşlik etti. Çocuklara yakın ilgi gösteren ünlü oyuncu Türedi, çocukların dileklerinin olup olmadığını sordu. 9 yaşında lösemi hastası olan Semih, hastanede tedavi gördüğü esnada canın çok sıkıldığını ve vakit geçirebilmek için kendisinden bir hediye istedi. Türedi, bunun üzerine lösemi hastası olan Semih'e bir tablet bilgisayar yollayacağını söyledi. Tedavi gören 23 hastayı ziyaret eden ünlü oyuncu Alper Türedi, hastaların dileklerini not aldı. Ünlü oyuncu Türedi, en kısa zamanda hastaların dileklerini gerçekleştirebilmek için Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne tekrar geleceğini belirtti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Türedi, Lösemili Çocuklara Moral Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement