Turgutlu'da Fatih Caddesi Işıl Işıl - Son Dakika
Güncel

Turgutlu'da Fatih Caddesi Işıl Işıl

Turgutlu\'da Fatih Caddesi Işıl Işıl

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Prestij Caddeler Projesi kapsamında çalışmaları devam eden Fatih Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

28.10.2017 16:37

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Prestij Caddeler Projesi kapsamında çalışmaları devam eden Fatih Caddesi'nde incelemelerde bulundu.

Prestij Caddeler Projesi kapsamında uygulama çalışmaları hızla devam eden Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi'nde Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar ve Park Bahçeler Müdürü Önder Pala incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Aydınlatma direklerinin montajıyla bölgenin karanlıktan kurtulduğunu belirten Başkan Şirin, "Aydınlatmalarıyla ışıl ışıl olan Fatih Caddemiz, eskisinden çok daha farklı bir görünüme kavuştu. Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mahalle Muhtarımız Arif Yaşar ve vatandaşlarımızla da bir arada olma imkanı bulduğum incelemelerimizde, kentimize ve bölgemize çok yakışacağını her zaman ifade ettiğim çalışmalarımızın beğeni toplaması yine doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi oldu. Hafta içi incelememizde de ifade etmiştim, kaldırım döşemelerinde oldukça önemli bir mesafe kat edilen bölgede tek tip bahçe duvarları caddemize ayrı bir güzellik katarak yine ilçemizin bir kazancı oldu. Bu anlamda bir kez daha Manisa Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Fatih Caddesi'nin Turgutlumuza ve vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Turgutlu'da Fatih Caddesi Işıl Işıl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement