Turgutlu Öldürülüp, Cesedi Yakıldı - Son Dakika
Güncel

Turgutlu Öldürülüp, Cesedi Yakıldı

Turgutlu Öldürülüp, Cesedi Yakıldı

Öldürülüp, cesedi yakıldıMANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, yol kenarında meyve ve süs eşyası satan 62 yaşındaki Halil İbrahim Ceylan, tüfekle vurulup öldürüldükten sonra cesedi ateşe verildi.

14.07.2016 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öldürülüp, cesedi yakıldı

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, yol kenarında meyve ve süs eşyası satan 62 yaşındaki Halil İbrahim Ceylan, tüfekle vurulup öldürüldükten sonra cesedi ateşe verildi.

İzmir- Ankara Karayolu üzerindeki, Turgutlu'ya bağlı Akçapınar Mahallesi girişinde bulunan üzüm bağında bugün saat 01.30 sıralarında yangın çıktı. Yangını söndüren itfaiye ekiplerinin yaptığı incelemede, Akçapınar Mahallesi yakınlarında, yol kenarında, meyve ve süs eşyası satan Halil İbrahim Ceylan'ın cesedi bulundu. Haber verilmesiyle gelen jandarmanın yaptığı ilk incelemede, Ceylan'ın av tüfeğiyle vurularak öldürüldükten sonra cesedinin ateşe verildiği ve yangının da bu yüzden çıktığı anlaşıldı. Olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ceylan'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cinayet kimin işlediğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turgutlu Öldürülüp, Cesedi Yakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement