Türk-Alman Dostluğu Bestelerde - Son Dakika
Güncel

Türk-Alman Dostluğu Bestelerde

Türk-Alman Dostluğu Bestelerde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar öğrencileri, Alman müzisyenin bestesiyle sahnedeydi

26.04.2014 15:08  Güncelleme: 15:04

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar öğrencilerinden Alman minimalist müzisyen Ulli Gothe yönetiminde muhteşem konser, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı'nda sergilendi. Kocaeli ile kardeş şehir olan Almanya'nın Kassel şehrinde yaşayan besteci Ulli Gothe, konservatuar öğrencileri ile tanıştıktan sonra bir şarkı besteledi. Performans sahnesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı öğrencilerinin seslendirdiği şarkı, izleyenlerden büyük alkış aldı.

KASSEL'DE FESTİVALE KATILACAKLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Batı Müziği Bölümü öğrencileri 13-16 yaş grubundaki 7 kişiden oluşuyor. Konservatuar öğrencileri, 15 yıldır Kocaeli'yle kardeş şehir olan Almanya Kassel şehrinde 2015 yılında düzenlenecek festivale katılacak.

BİR HAFTADA BESTELEDİ

Alman besteci Ulli Gothe, bir hafta içersinde bestelediği Koka isimli Kocaeli-Kassel kardeşliğini vurguladığı bestesini, 23 Nisan Çocuk ve Eğlence Fuarı performans sahnesinde sergiledi. İzleyenler tarafından çok beğenilen beste büyük alkış aldı. Çocukların çok yetenekli olduğunu söyleyen Gothe, "Çocukların beraber ve mutlu olabilecekleri fuar çok güzel. Fuarda farklı kültürleri tanıtmak için yer alıyor olmaktan mutluyum. Üçüncü kez geldiğim Kocaeli'ni çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk-Alman Dostluğu Bestelerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement