İşinden Kovulan Genç Türk Bayrağıyla İntihara Kalkıştı - Son Dakika
Güncel

İşinden Kovulan Genç Türk Bayrağıyla İntihara Kalkıştı

Antalya'da çalıştığı iş yerinden kovulan ve sinirleri bozulan genç, başına bağladığı Türk bayrağı ile 6 katlı binanın penceresinde intihar girişiminde bulundu.

24.06.2015 15:04  Güncelleme: 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da saat 13: 30 sırasında Muratpaşa ilçesi Balbey Mahallesi Kazım Özalp Caddesi Havuzlu Meydan karşısındaki 6 katlı bir iş merkezinde, çalıştığı eski işyeri sahibi tarafından cep telefonu geri alınan genç, başına bağladığı Türk bayrağı ile 6 katlı binanın penceresinde intihar girişiminde bulundu.

BAŞINA TÜRK BAYRAĞI BAĞLADI

Kentin en işlek caddelerinden birindeki iş merkezinin 6'ncı kat penceresinden, başına bağladığı Türk bayrağı ile ayaklarını sarkıtan 26 yaşındaki Mahsun T.'yi görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

POLİS İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi alırken, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ise şahsın atlama ihtimaline karşı branda açtı. Polis ekipleri bina içine girerek şahsı ikna etmeye çalıştı.

YARIM SAAT SONRA VAZGEÇTİ

Yaklaşık yarım saat polislerle konuşan Mahsun D. sonunda ikna olarak pencereden içeri girdi. Polislerin kolunda, kafasını tamamen Türk bayrağı ile kapatan Mahsun T, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

İŞTEN KOVULMUŞ

Mahsun T.'nin çalıştığı işyerinden kendisine verilen cep telefonunun geri alınması ve işine son verilmesi nedeniyle intihar girişimde bulunduğu öğrenildi.

İşinden Kovulan Genç Türk Bayrağıyla İntihara Kalkıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İşinden Kovulan Genç Türk Bayrağıyla İntihara Kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • boyuh egmez: mhp chp nerde yardim edin kuklaniza 0 1 Yanıtla
  • ....: HERŞEYİ ANLADIM DA BAYRAK İLE EYLEM YAPMAK DA NE OLUYOR. HERŞEYE ALET ETMEYİN ARTIK BAYRAĞI. NEYMİŞ İŞTE BEN PROVAKATÖR ANARŞİST BÖLÜCÜ VSVS DEĞİLİM BANA KÖTÜ BİŞEY YAPMAYIN YAKALARSANIZ BAKIN BAYRAK İLE EYLEM YAPIYORUM BİLMEM ANLATABİLDİMMİ EY AHALİ.. BEN ASLINDA İYİ ÇOCUĞUM DEMEYE ÇALIŞMIŞTIR BENCE. GERİSİ ALLAH SANA YARDIMCI OLSUN KARDEŞ DERİM 1 0 Yanıtla
  • mahmut: bu turk bayraginin boyle basitlestigi dunyada baska bir devlet tanimiyorum,turk bayragini herkes çikarlari ugruna alet ediyur. 0 0 Yanıtla

Advertisement