Türk Eğitim-Sen'den Siyah Çelenk - Son Dakika
Güncel

Türk Eğitim-Sen'den Siyah Çelenk

Türk Eğitim-Sen\'den Siyah Çelenk

Türk Eğitim-Sen Giresun Şubesi tarafından Milli Eğitim Bakanlığı’nın okul müdürlerine yönelik politikalarını tepki göstermek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasına siyah çelenk bırakıldı.

03.09.2014 14:40

Türk Eğitim-Sen Giresun Şubesi tarafından Milli Eğitim Bakanlığı'nın okul müdürlerine yönelik politikalarını tepki göstermek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasına siyah çelenk bırakıldı.

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Türk Eğitim-Sen Giresun Şube Başkanı Arif Çetinkaya "Yapılan yeni uygulamalar eğitim camiasında kaos ortamı oluşturdu. Siyasi iktidar adeta kendilerine karşı olduğunu düşündüğü insanları infaza tabi tutuyor. Bir takım gruplar, yandaşlar bugün yaşananlardan memnuniyet duyabilir ama bu adaletsizlik gelecekte size de adalet aratır. Bir ülke hukuk devleti anlayışından uzaklaştıkça insanların geleceğinden emin. Huzurlu ve mutlu olması mümkün değildir. Milli Eğitim de 8 bin okul müdürü görevden alındı. 'Alınabilir, alınmaz' demiyoruz, ama başarısızsa, liyakatı, kabiliyeti, sevk ve idare gücü yoksa alınabilir. Fakat açıkça başarısı gözler önünde olan insanların görevden alınmasını kabul edemiyorum. Böyle bir anlayışa emek adına, alın teri adına isyan ediyorum. Dolayısıyla Milli Eğitim Bakanlığı, 'Mağdur Etme Bakanlığı' haline gelmiştir" dedi.

Ardından Milli Eğitim Müdürlüğü önüne siyah çelenk koyan Türk Eğitim-Sen üyeleri olaysız bir şekilde dağıldı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türk Eğitim-Sen'den Siyah Çelenk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement