Turkish Airlines Ladies Open - Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası" Kazananları Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Turkish Airlines Ladies Open - Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası" Kazananları Belli Oldu

Turkish Airlines Ladies Open - Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası" Kazananları Belli Oldu

Avea Üst Yöneticisi Akdemir: "Golf sporunun ülkemizde yaygınlaşması adına önemli bir adım"

08.05.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Turkish Airlines Ladies Open - Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası"nın sonuçları belli oldu.

Avea açıklamasına göre, Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı "Turkish Airlines Ladies Open" kapsamında, dün düzenlenen "Turkish Airlines Ladies Open - Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası"nın kazananları, düzenlenen ödül töreniyle açıklandı.

Avea'nın sponsorlar arasında yer aldığı ve "Turkish Airlines Ladies Open" kapsamında gerçekleştirilen Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası'nda toplam 26 takım mücadele etti.

Müsabakalar sonunda, Hakan Duran, Murat Konuk, Hasan Ceylan ve C. Leurquin'den oluşan Regnum takımı turnuvada birinciliği elde etti. Beyhan Benardete, Kurtuluş Gülşen, Laurent Ferron ve profesyonel golfçü Diana Luna'dan oluşan "Avea 5 Pro-Am Golf Takımı" ikinci olurken; Hasan Akçakayalıoğlu, Selim Koray, Korkan Kurdoğlu ve profesyonel golfçü Lydia Hall'dan oluşan "Avea 9 Pro-Am Golf Takımı" da üçüncülük ödülünü kazandı.

Kazanan takıma ödüllerini Avea Üst Yöneticisi (CEO) ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Akdemir takdim etti.

"Golf sporunun ülkemizde yaygınlaşması adına önemli bir adım"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akdemir, geçen yıl golf sporunun Türkiye'de daha çok yaygınlaşması adına önemli bir adım atarak bu turnuvayı hayata geçirdiklerini belirterek, bu yılki turnuvada da yine aynı coşkuyla mücadele eden takımların, kendilerine çok renkli bir müsabaka izlettiğini kaydetti.

Bu tür etkinliklerin, Türkiye'nin uluslararası platformda golf sporuyla anılması adına çok değerli olduğunu kaydeden Akdemir, "Bu anlamda, bizim gibi güçlü şirketlerinin bu gibi uluslararası projelere destek vermeleri önemli. Biz de Avea olarak, golf gibi sporun farklı dallarına yıllardır verdiğimiz kesintisiz desteği projelerimizin kapsamını genişleterek sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turkish Airlines Ladies Open - Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası' Kazananları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement