Türkiye 2014'de Tarihi Sınavdan Geçecek! - Son Dakika
Güncel

Türkiye 2014'de Tarihi Sınavdan Geçecek!

Türkiye 2014\'de Tarihi Sınavdan Geçecek!

Anadolu Yakası'nın önemli yaşam kompleksi Buyaka bayan ziyaretçilerini ünlü ve deneyimli astrolog Zeynep Turan ile buluşturdu.

30.05.2014 13:05  Güncelleme: 13:00

Türkiye'nin ve Anadolu Yakası'nın ilklerinden oluşan seçkin marka karması, teraslı gurme restoranları, özgün mimari yapısı ile ziyaretçilerine farklı bir deneyim sunan Buyaka, bayan ziyaretçilerini Zeynep Turan ile buluşturdu. Buyaka Paul Cafe'de gerçekleşen etkinlikte bayanlara yıl boyunca astrolojik açıdan nelerin beklediğine dair bilgiler vererek, burçları bekleyen şans, para, sağlık gibi konular ile ilgili bilgiler verdi.

"Zeynep Turan, Türkiye akrep burcu olduğu için Satürn etkisiyle 20 Temmuz tarihine kadar zor sınavlar verecektir" dedi. Ayrıca "Dünya gündeminde çok konuşulacak bir ülke olacak" sözleriyle 2014 yılını değerlendirdi. 2014 yılının şanslı burçları olan Kova ve Aslanı iyi bir sene beklerken, Koç, Boğa ve Akrep burçlarını zor bir sene beklediğine dair yorumlarda bulundu.

Magazin dünyası ile ilgili açıklamalarda bulunan Zeynep Turan, "Meryem Uzerli ile Can Ateş yeniden ilişkilerine başlayacak. Meryem Uzerli 2014'ün sonunda ve 2015'de en çok konuşulan ünlü olacak. Gülben Ergen'in tekrar çocuk sahibi olması gündeme gelecek. Nurgül Yeşilçay ilişkisi ve evlilik kararı ile gündemi dolduracak. Okan Bayülgen, Ebru Gündeş, Nurgül Yeşilçay, Hülya Avşar ve Tarkan gibi Koç ve Terazi burcu olan ünlülerin evlilikleri ve ilişkileri çok konuşulacak" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye 2014'de Tarihi Sınavdan Geçecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement