Türkiye 5. Oldu (İşitme Engelliler Olimpiyatları) - Son Dakika
Güncel

Türkiye 5. Oldu (İşitme Engelliler Olimpiyatları)

Samsun'da düzenlenen 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda Türkiye Kadın Basketbol Takımı, 5-6.'lık maçında Polonya'yı 59-39 mağlup ederek, turnuvayı 5. sırada tamamladı.

27.07.2017 20:53

Samsun'da düzenlenen 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda Türkiye Kadın Basketbol Takımı, 5-6.'lık maçında Polonya'yı 59-39 mağlup ederek, turnuvayı 5. sırada tamamladı.

Maça iyi başlayan milliler, ilk çeyreği 13-11, ilk yarıyı ise 26-20 önde kapattı. İkinci yarıda da rakibinin öne geçmesine izin vermeyen Türkiye, sahadan 59-39 galip ayrıldı.

ERKEKLER 8. SIRADA BİTİRDİ

Erkek basketbolda ise Türkiye'nin rakibi Rusya'ydı. 7-8.'lik maçına çıkan Türkiye Erkek Basketbol Takımı, sahadan 80-79 mağlup ayrılarak olimpiyatları 8. sırada tamamladı.

Günün bir diğer maçında ise Türkiye Kadın Voleybol Takımı, 7-8.'lik maçında Brezilya'yı 3-1 mağlup ederek turnuvayı 7. sırada bitirdi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye 5. Oldu (İşitme Engelliler Olimpiyatları) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement