Türkiye'de İlk Kez Şirinler Armada'da - Son Dakika
Güncel

Türkiye'de İlk Kez Şirinler Armada'da

Türkiye\'de İlk Kez Şirinler Armada\'da

19 Ekim'de büyüme projesini hayata geçiren Armada Alışveriş Merkezi Sömestir tatilinde Türkiye'de bir ilke imza atıyor.

23.01.2013 09:56

Büyük, küçük herkesin beğeniyle izlediği Şirinler canlı performans gösterisi ile ilk defa ARMADA Alışveriş Merkezi'nde izleyicileri ile buluşuyor.

1958 senesinde Belçikalı Pierre Culliford tarafından çizgi roman olarak hayatımıza giren ve televizyonda büyük ilgi gören Şirinler, Armada'da sevenleri ile bir araya gelecek. Şirinler gösterisini Armada Alışveriş Merkezi ziyaretçileri ücretsiz olarak izleyebilecekler.

Gargamel'den Şirine'ye, Şirin Baba'dan Kibirliye, Süslü'den Sakar'a birçok sevilen Şirinler karakterin yer alacağı gösterinin hemen ardından fotoğraf çekimi de gerçekleştirilecek.

Şirinler Armada Alışveriş Merkezi'nde 26 Ocak -10 Şubat arası her gün (4 Şubat pazartesi hariç)12.00/14.00/16.00 saatlerinde sahne alacak.

SLOT CAR YARIŞ HEYECANI ARMADA'DA

Türkiye'de ve dünyada birçok meraklısı bulunan eğlenceli model araba yarışı G-racing, Slot Car Armada Alışveriş Merkezi'nde olacak.

Hız tutkunları Slot Car yarış pistinde gerçeğini aratmayan koşullar ve otomobillerle yarışmanın heyecanına tanık olacak. Tüm dünyada çocuk genç yaş farkı gözetmeksizin herkesin heyecanla oynadığı Slot Car yarışları 31 Ocak-3Şubat tarihleri arasında saat.12.00-22.00 arasında Armada Alışveriş Merkezi'nde gerçekeşecek.

Ayrıca Sömestir boyunca birbirinden farklı eğlenceli aktivite ve atölyeler ile çocuklar Sömestir tatilinin tadını çıkaracaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'de İlk Kez Şirinler Armada'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement