Yayın ihalesi iptal! Talebi kabul görmeyen TFF, iki firmaya da resti çekti - Son Dakika
Güncel

Yayın ihalesi iptal! Talebi kabul görmeyen TFF, iki firmaya da resti çekti

TFF, Süper Lig ve 1. Lig'in yayıncı kuruluş ihalesini iptal etti. İptal kararının gerekçesi, TFF'nin ''rakam arttırın'' talebine iki firmanın da olumlu yanıt vermemesi oldu. Federasyondan yapılan açıklamada, ''İhale için verilen teklif bedellerinin yetersiz bulunması dolayısıyla Yayın İhale Komisyonu'nca ihalenin iptali yönünde tavsiye kararı alınmıştır'' ifadeleri yer aldı.

29.02.2024 16:49  Güncelleme: 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in yayıncısı için yapılan ihalede sıcak bir gelişme yaşandı. TFF, bir süredir görüşülen ve tekliflerin alındığı yayıncı kuruluş ihalesin iptal etti.

TARAFLAR TFF'NİN "RAKAM ARTTIRIN" TALEBİNE YANAŞMADI

Gerekçe olarak ihaleye katılan iki firmanın da TFF'nin "rakam arttırın" talebine yanaşmaması olarak gösterildi. Süreçle ilgili federasyondan yapılan açıklamada, "İhale için verilen teklif bedellerinin yetersiz bulunması dolayısıyla Yayın İhale Komisyonu'nca ihalenin iptali yönünde tavsiye kararı alınmıştır. Yayın İhale Komisyonu'nun gelen teklifleri yetersiz bulduğu gerekçesiyle aldığı ihalenin iptaline yönelik tavsiye kararı, TFF Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilmiş ve bu doğrultuda Yayın İhalesi iptal edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

İşte açıklamanın tamamı;

İhale için verilen teklif bedellerinin yetersiz bulunması dolayısıyla Yayın İhale Komisyonu'nca ihalenin iptali yönünde tavsiye kararı alınmıştır.

Yayın İhale Komisyonu'nun gelen teklifleri yetersiz bulduğu gerekçesiyle aldığı ihalenin iptaline yönelik tavsiye kararı, TFF Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilmiş ve bu doğrultuda Yayın İhalesi iptal edilmiştir.

TFF Yönetim Kurulu tarafından alınan karar gereği Yayın İhale Komisyonu'nun önerileri doğrultusunda belirlenen yayın ihalesi muhammen bedeli ve diğer kriterlerin sağlanması şartıyla, Süper Lig ve 1. Lig yayın haklarının devrine ilişkin olarak tüm ilgililere 2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 13.00'e kadar tekliflerini iletmeleri için süre verilmiştir.

Süper Lig ve 1. Lig yayın haklarının kapsamı ve sağlanması gereken asgari şartlar hakkında bilgi almak isteyenlerin en geç 01.03.2024 saat 17.00'ye kadar Türkiye Futbol Federasyonu ile iletişime geçmeleri kamuoyunun bilgilerine duyurulur.

Yayın ihalesi iptal! Talebi kabul görmeyen TFF, iki firmaya da resti çekti
Yayın ihalesi iptal! Talebi kabul görmeyen TFF, iki firmaya da resti çekti

Son Dakika Güncel Yayın ihalesi iptal! Talebi kabul görmeyen TFF, iki firmaya da resti çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Hüseyin Ermurat: Millet neyini izleyecek maclarda tad yok yerde yatma itiraz şike yayıncı kuruluş rekabet olsun diye 3 büyükleti tutuyor sonuna kadar rekabet olsun diye kacak izler bu millet 174 11 Yanıtla
  • Selim Kayisi: son 5 dakika olan penaltıları izlemek için açarız belki. 95 26 Yanıtla
    Pinokyo: Oturduğu yeriyle yorum yapanlara senin nezdinde cevap vereyim. Bu sene Fb’nin kazandığı penaltı 14 attığı gol 9, Gs’nin 11 penaltı 9 gol. Yani arada pek bir fark yok. 28 49 Ali Arslan: Selim kayisi FB 14 gs 11 penaltı atmış yakın birbirlerine demi ama verilen penaltilardan FB nin hepsi doğru gs in yüzde 80 uydurma,daha bitmedi,son dakika diye ortalığı yiktiginiz penaltı için oysa verilmeyen yine iki net penaltı vardı, verilmeyen leri toplasan 30 yakın penaltı oldu,biz sizlerin alginizdanda tiyatronuzdanda bıktık,çok haysiyetsizce rekabetinizdende bıktık, BJK tan caldiginiz şampiyonluklar gibi bu sefer yapamayacaksınız. 34 27 Mehmet Ali Cetinkaya: Pinokyo bunlarda kaçına yorumcular penalti dedi kaçına demedi onlarıda yaz hatta aleyhine verilmeyen penaltılarıda yaz ) burnun belki biraz daha uzar 0 0
  • Atik Yılmaz: Trt den şifresiz verin,nasıl olsa kazanacaklar belli..çocuklar rafadan tayfa yerine bunları izlesin boş zamanlarında vakit geçirsinler 99 8 Yanıtla
  • Ali Arslan: Neyi izleyecegiz cincona hizmet eden TFF mhk nin tiyatrosumu birde nasıl olurda bir insan bunca olandan sonra o koltukta oturur, pensilvanyadan talimatmi bekleniyor 38 35 Yanıtla
  • Bay RİZE: Verin exxene :)) 1 17 Yanıtla

Advertisement