Türkiye Network Pazarı Büyük Bir Potansiyel Taşıyor - Son Dakika
Güncel

Türkiye Network Pazarı Büyük Bir Potansiyel Taşıyor

Türkiye Network Pazarı Büyük Bir Potansiyel Taşıyor

Tesan Network İş Ortakları Toplantısı", 17-20 Nisan tarihleri arasında Fethiye'deki Liberty Lykia Hotel'de gerçekleşti.

24.04.2014 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TESAN İletişim'in Fethiye'de düzenlediği İş Ortakları Toplantısında şu mesaj verildi:

Türkiye bilişim sektörünün köklü ve öncü firmalarından Tesan İletişim'in Network Sistemleri bölümünün düzenlediği "Tesan Network İş Ortakları Toplantısı" , 17-20 Nisan tarihleri arasında Fethiye'deki Liberty Lykia Hotel'de gerçekleşti.

250 firmadan 400 kişinin katıldığı etkinlikte Türkiye'de network ürünleri için çok büyük bir potansiyel olduğu vurgulanırken, tedarikçi firma üst düzey katılımcılarının konuşmalarında bu pazarda en nitelikli ve güvenilir iş ortağının da Tesan İletişim olduğu belirtildi.

Türkiye bilişim sektörünün köklü ve yenilikçi firmalarından Tesan İletişim'in Network Sistemleri departmanı; 17-20 Nisan tarihleri arasında Fethiye'de düzenlediği iş ortakları etkinliğinde bilişim sektörünün önde gelenlerini bir araya getirdi. TESAN İletişim bayileri, sistem entegratörleri, son kullanıcılar ve toptancıların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe 250 firmadan yaklaşık 400 kişi katıldı.

Katılımcılar ürünleri inceledi, yetkililerden detaylı bilgiler aldı

Dünyaca ünlü bilişim çözümleri markalarının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, TESAN İletişim'in tescilli markası Ttec ve distribütörlüğünü yürüttüğü Billion, Dell SonicWall, ZTE, Jabra,, Qnap, EnGenius, Seagate, Motorola ve Lilin'in aralarında olduğu 12 marka çözümlerini sergiledi, yaptıkları sunumlarda çözümlerinin detaylarını paylaştı. Katılımcılar ayrıca etkinlik alanındaki marka stantlarını ziyaret ederek yeni ürünleri inceleme ve yetkililerden detaylı bilgi alma imkanına da sahip oldular. Bunların yanı sıra çapraz oturumlar halinde gerşekleştirilen sertifikalı eğitimlerle de katılımcılara ilgi alanları doğrultusunda daha detaylı teknik bilgiler aktarıldı.
EtkinliğeQnap, Engenius, Billion, Dell Sonicwall yurtdışı merkezlerinden; Dell Kace, Seagate, Motorola ve Formrack da Türkiye ofislerinden temsilciler gönderdi.
"Paydaşlarının kazancı Tesan'ın da kazancıdır"

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan ve tüm katılımcılara teşekkür eden Tesan İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Erdoğan; Tesan İletişim'in iş yapma anlayışı ve ilkelerini aktarırken, Türkiye bilişim sektörüne verdiği katma değerli desteği de vurguladı. Bekir Erdoğan "Tesan İletişim tam 32 yıldır bilişim sektöründe varlığını başarıyla sürdürüyor. Çok iddialı olduğumuz Tesan Network departmanında, tescilli markamiz Ttec'in Business ürünlerinin yanı sıra, konusunda uzman firmaların, uluslararası bazda satışı yapilan ürün ve çözümlerinin dağıtımını yapıyoruz. Tesan olarak ilk günden beri kazan-kazan anlayışı ile birlikte ilerliyoruz. Paydaşlarımızın kazancı bizim kazancımızdır. Tesan tüm çalışanları, tedarikçileri, bayileri ve entegratörleri ile bir güçtür. Bu toplantının ve gelişen ilişkilerimizin gelecekteki başarılı işlerimizin temellerini oluşturmasını umuyoruz" şeklinde konuştu.

"Gidilecek çok yol var, bunu sadece takım çalışmasıyla başarabiliriz"

Erdoğan'dan sonra sözü Tesan İletişim Genel Müdürü Rüştü Arseven aldı. Arseven, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "IDC'nin 2011 yılında yaptığı araştırma verilerine göre, nüfusu Türkiye'ye yakın ülkelerle kisi başı IT harcamalarına yönelik bir kıyaslama yapacak olursak, İngiltere'de 1,594 Dolar, Almanya'da 1,077 Dolar, Fransa'da 1,054 Dolar olan rakamların Türkiye'de sadece 140 Dolar olduğunu görüyoruz. Bu da bize Türkiye'de çok büyük bir potansiyel olduğunu ve daha gidilecek çok yol olduğunu gösteriyor. Bu işin altından ancak işimizi doğru anlatarak, hep birlikte, takım olarak ilerleyerek kalkabiliriz. Bu bir takım işi. Tedarikçilerimiz doğru ürünleri sunacak, biz doğru teknik desteği ve dağıtımı sağlayacagiz, bayilerimiz/entegratörlerimiz de bu çözümleri son tüketicierle doğru buluşturacak"

Etkinlikte yer alan markalar ;
Ttec
Qnap
Dell Sonicwall
ZTE
Engenius
Billion
Jabra
Lilin
Seagate
Motorola
Formrack

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Network Pazarı Büyük Bir Potansiyel Taşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement