Türkiye'nin İlk Onlıne Uzantılı İngilizce Eğitim Seti: Tedy's Ready Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin İlk Onlıne Uzantılı İngilizce Eğitim Seti: Tedy's Ready Tanıtıldı

Türkiye\'nin İlk Onlıne Uzantılı İngilizce Eğitim Seti: Tedy\'s Ready Tanıtıldı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca onaylı, erken yaşta İngilizce öğrenimini kolaylaştıran ve hızlandıran Türkiye'nin ilk online uzantılı İngilizce eğitim seti TEDdy's Ready tanıtıldı.

21.09.2013 14:59

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca onaylı, erken yaşta İngilizce öğrenimini kolaylaştıran ve hızlandıran Türkiye'nin ilk online uzantılı İngilizce eğitim seti TEDdy's Ready tanıtıldı.

İngilizce dil eğitiminde Türkiye'de söz sahibi olan Türk Eğitim Derneği (TED), Türkiye'nin öncü ve lider eğitim teknolojileri şirketi Sebit ve Oxford Üniversitesi Yayınevi işbirliğiyle Türkiye'deki milyonlarca öğretmen ve öğrenciye yönelik hazırlanan Türkiye'nin ilk online uzantılı İngilizce eğitim seti TEDdy's ile erken yaşta yabancı dil eğitim dönemi başlıyor.

Eğitim camiasının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, K12 Müfredatı temel alınarak hazırlanmış olan TED Yayınları'ndan TEDdy's Ready 'nin Türkiye'deki tüm okullarla buluşmasının, öğretmenler için zengin bir kaynak, öğrenciler için de büyük bir fırsat anlamı taşıdığı belirtildi.

TED ve Sebit'in geliştirdiği, Oxford'un öğrencilerle buluşturduğu TEDdy's Ready ile erken yaşta çocukların eğlenerek, etkili ve kalıcı İngilizce öğrenmeleri mümkün olacak. TEDdy's Ready ile Türkiye'deki tüm okullar, artık erken yaşta İngilizce dil eğitiminde TED Okulları'nda uygulanan İngilizce eğitim programına erişebilecek. TEDdy's Ready, Türkiye'nin ilk online uzantılı eğitim seti olacak.

YENİ NESLE TEDdy's READY İLE EĞLENEREK İNGİLİZCE (KUTU)

Eğlenceli, özgün ve eğitici bir program olan TEDdy's Ready, çocukların bilişsel düzeyleri göz önünde tutularak oluşturuldu. TEDdy's Ready ile çocuğun İngilizce dinleme ve konuşma becerisi gelişirken, bilişsel düzeyine uygun okuma ve yazma becerilerinin de alt yapısı oluşuyor. Doğru telaffuz, tonlama, vurgu gibi dil kazanımlarının yanı sıra, çocuk İngilizce'yi günlük yaşamının bir parçası olarak algılamaya başlıyor. TEDdy's Ready'nin Sebit tarafından hazırlanan online programını çocuklar, aileleriyle birlikte evde de kullanabiliyor.

TEDdy's Ready Special Edition ile ilgili detaylı bilgiye,www.vitaminegitim.com/teddy adresinden ulaşabilirsiniz.

(ÜK) - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin İlk Onlıne Uzantılı İngilizce Eğitim Seti: Tedy's Ready Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement