Türkiye Perakende Markaları Mapıc'te Tek Çatı Altında - Son Dakika
Güncel

Türkiye Perakende Markaları Mapıc'te Tek Çatı Altında

Türkiye Perakende Markaları Mapıc\'te Tek Çatı Altında

Türkiye perakende markaları, dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC'e ilk kez "Turkish Brands" standı ile tek çatı altında katılıyor.

22.08.2014 17:13  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2006 yılından bu yana Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için geri sayım başladı. Geçtiğimiz yıl 67 ülkeden 8.300'den fazla katılımcı, 2.400 perakendeci, 400'ün üzerinde yeni marka, 900 yatırımcıyı ve 250'ye yakın Türk ziyaretçiyi ağırlayan MAPIC, bu yıl 19-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

Markaların uluslararası platformda bilinirliğini artırmak için en önemli fuarlardan biri olan MAPIC'te bu sene, ilk kez Türkiye perakende markaları ''Turkish Brands'' standında tek çatı altında toplanacak. Turkish Brands standında yer alan perakende markaları yurtdışı açılım hedefleri için, genişlemeyi hedefledikleri ülkelerin yatırımcılarıyla birebir görüşmeler gerçekleştirecek.
Markaların pazarlama faaliyetlerinde fuarların önemine dikkat çeken Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer; ''MAPIC, bu sene 20. yılını kutluyor. Türkiye markaları bu fuara aktif olarak 2005 yılından sonra katılmaya başladı. Türkiye olarak bu uzun yolun başındayız. Fuara perakende sektörümüz büyük ilgi gösteriyor. Türk perakende sektörü kurumsallaşarak gözünü yurt dışına çevirdi. Geçen yıllarda gerçekleşen fuarlara baktığımızda, markalarımız yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor ve merak ediliyor. Biz de, Türkiye markalarının bu fuara katılarak yurtdışı marka genişlemelerini gerçekleştirebilecekleri bir platform yaratmaya çalışıyoruz'' dedi.

MAPIC, perakendecilerin, master franchise'ların, yatırımcıların, mimarların, şehirlerin, proje ve gayrimenkul geliştirme şirketlerinin bir araya geldiği fuar; yeni iş bağlantılarının sağlanmasına ve küresel bir network oluşturulmasına fırsat yaratacak.

MAPIC'e Türkiye'den bu sene stant ile katılım gösteren firmalardan bazıları, Atakule GYO, Çilek Mobilya, Damat Tween, Era Mimarlık, Esse, Penti, Öncüoğlu + ACP Mimarlık, Rönesans Gayrimenkul Yatırım iken; Türkiye'den münferit katılım gösteren firmalardan bazıları ise; Colin's, Corio Türkiye, Defacto, Detail Retail Development, Emaar, Entegre Proje Yönetim , Estee Lauder, Ferko, Fiba Group, Flormar Cosmetics, Hafele, Hergüner Bilgen Özeke Avukatlık Ortaklığı, İpekyol, Kanyon, Karaca, Kidzania İstanbul, Koton, LC Waikiki, LTB Jeans, Mavi Giyim, Metro Properties Gayrimenkul Yatırım, Prime Development , Qubicon Real Estate Investment, SAF GYO , Süvari, Switch International, Teknosa, Tesco Kipa, TSKB Gayrimenkul Değerleme, Vastned ve Ziylan…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Perakende Markaları Mapıc'te Tek Çatı Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement