Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut

14.03.2016 17:11

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınadı.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınadı.

Babaş, yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin bütünlüğüne, halkın birlik ve beraberliğine yönelik Ankara Kızılay'da 13 Mart'ta sivilleri hedef alacak kadar gözü dönmüş vicdan yoksunu katiller tarafından gerçekleştirilen terör saldırısını lanetlediğini belirtti.

Saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyen Babaş, şunları kaydetti:

"Devletimizin teröre karşı başlatmış olduğu kararlı mücadele sonucunda güçleri azalan teröristler ve onların destekçileri en ahlaksız, en vicdansız yollara başvurarak masum sivilleri hedef almışlardır. Bizlerin bu hain saldırılar karşısında her zamankinden çok daha fazla birbirimize sarılmamız, teröre, teröriste ve terörün arkasındaki odaklara karşı dik duruşumuzu sürdürmemiz gerekmektedir. İnanıyorum ki terörün, teröristin ve arkasındaki odakların en kısa zamanda kökü kazınacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut - Son Dakika


Advertisement