Türkiye Üçüncüsü Gençler Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Türkiye Üçüncüsü Gençler Bir Araya Geldi

Türkiye Üçüncüsü Gençler Bir Araya Geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu genç futbolcular Antikkapı Restaurant'ta başarısını kutladı.

16.05.2012 09:24

4350 takımı geride bırakarak Türkiye üçüncüsü olmayı başaran Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu genç futbolcular Antikkapı Restaurant'ta başarısını kutladı.

Konya'da yapılan U-15 Futbol Türkiye şampiyonasında 4350 takımı geride bırakarak Türkiye üçüncüsü olmayı başaran Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu genç futbolcular Antikkapı Restaurant'ta başarısını kutladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir,İkinci Başkan Kemal Yazıcı, As Başkan Murat Uzar,Futbol Şube Sorumlusu Savaş Akpolat, Antrenör Cemil Bektaş,Hasan Karaosmanoğlu ve genç futbolcuların katıldığı toplantıda genç futbolcular Türkiye üçüncülüğünü nasıl elde ettikleri yöneticilere anlattı.

İmkanlar Çok Güzel

Antrenör Cemil Bektaş,"Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na, kulüp Başkanımız Fahrettin Kandemir ve yöneticilerimize, genç futbolcularımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.Çok güzel imkanların olduğu bu güzel camiada Türkiye üçüncüsü olmayı başardık. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübümüz için amacımız Türkiye şampiyonu olmaktı ama talihsizlikler nedeniyle yapamadık. Ben futbolcularımıza gelen güzel transfer tekliflerden dolayı, bu güzel gençlerin önlerinin açık olduğuna inanıyorum. Kocaeli'nin gençleriyle nelerin yapılabileceğini gösterdik."dedi

Olimpiyatların Yüzde Onu Kulübümüzden

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir ise, başarılarından dolayı Antrenör Cemil Bektaş ve emeklerinden dolayı Hasan Karaosmanoğlu'na teşekkür plaketi vererek teşekkür etti. Kulüp Başkanı Kandemir "Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün büyük bir camia.Bu camiada bireysel branşlarda daha çok başarı gözükse de takımlar düzeyin de büyük başarılarımız var.Bu yıl Olimpiyatlara gidecek sporcuların %10'unun kulübümüzden olması bizleri gerçekten sevindirdi. Sizleri de o kadar takımı geride bırakarak alt yapıda bu başarıyı elde etmeniz büyük bir başarı. Hepinizi yürekten kutluyorum. "dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Üçüncüsü Gençler Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement