Kırıkhan'daki Suriyelilere Battaniye Yardımı Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kırıkhan'daki Suriyelilere Battaniye Yardımı Yapıldı

Kırıkhan\'daki Suriyelilere Battaniye Yardımı Yapıldı
13.12.2013 15:34  Güncelleme: 15:33

İnsan Sağlığı Derneği, Tuzla Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar, Hatay Kırıkhan'daki Suriyeliler için 4 bin 200 battaniye yardımında bulundu.

İnsan Sağlığı Derneği, Tuzla Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar tarafından Kırıkhan ilçesinde barınan Suriyelilere battaniye yardımında bulunuldu.

Hatay Yardımlaşma Derneğinden (HAYAD) yapılan açıklamaya göre, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Kırıkhan ilçesine gelen 30 bin civarındaki Suriyeliye yardımlar sürüyor.

Gelen yardımların Suriyelilere hemen dağıtıldığını ifade eden dernek yetkilileri, son olarak ilçeye İnsan Sağlığı Derneği, Tuzla Belediyesi ve gönüllü hayırsever vatandaşlar tarafından 4 bin 200 battaniye gönderildiğini kaydetti.

Battaniyelerin, ilçede kendi imkanlarıyla barınmaya çalışan Suriyelilere en kısa sürede dağıtılacağı bildirildi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırıkhan'daki Suriyelilere Battaniye Yardımı Yapıldı - Son Dakika


Advertisement