Türksoy'dan Bakan Elvan'a 20. Yıl Madalyası - Son Dakika
Güncel

Türksoy'dan Bakan Elvan'a 20. Yıl Madalyası

Türksoy\'dan Bakan Elvan\'a 20. Yıl Madalyası

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY), tarafından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’a 20. yıl madalyası verildi.

27.03.2014 21:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY), tarafından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a 20. yıl madalyası verildi.

Karaman Belediyesi'nde gerçekleşen madalya törenine Bakan Lütfi Elvan, TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinoy ile Belediye Başkanı Kamil Uğurlu katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Kamil Uğurlu "Bugün burada 14 Türk ülkesi adına değerli bakanımız ve bana bir madalya sunulacaktır. Bu verilecek olan madalya bakanımızın Türk dünyasına yaptığı katkılar sebebiyle veriliyor" dedi.

TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov ise yaptığı konuşmada, "Karaman, TÜRKSOY ve Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği'nin müşterek teklifleriyle 2009 yılından itibaren Türk Dili Konuşan Ülkeler Daimi Dil ve Kültür Başkenti unvanını taşımaktadır. Kurultayımıza ve Türk kültürüne yapmış oldukları hizmetlerden ötürü Bakanımız Lütfi Elvan ve Belediye Başkanımız Kamil Uğurlu'ya TÜRKSOY 20. yıl madalyasını takdim etmek için burada bulunuyoruz" diye konuştu.

Bakan Elvan'da yaptığı konuşmasında, "Türk Dünyası Kültür ve Dil Başkenti ilan edilen Karaman'ımıza verdiğiniz değerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bizim için bir gurur vesilesi, ilimiz için bir gurur vesilesidir. Dolayısıyla biz aktif bir şekilde TÜRKSOY'un etkinliklerine katılacağız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu'ya 20. yıl madalyasını taktı. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türksoy'dan Bakan Elvan'a 20. Yıl Madalyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement