Tüvasaş Çalışanları İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Tüvasaş Çalışanları İftarda Buluştu

Tüvasaş Çalışanları İftarda Buluştu

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) çalışanları iftarda bir araya geldi.

11.06.2017 22:21

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) çalışanları iftarda bir araya geldi.

TÜVASAŞ Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa, Sakarya Vali Hüseyin Avni Coş, TÜVASAŞ Genel Müdürü İlhan Kocaarslan, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Türk-İş Sakarya İl Temsilcisi Cemal Yaman ile kurum çalışanları katıldı.

Vali Coş, burada yaptığı konuşmada, birliğin, beraberliğin, sevgi ve saygının, ramazan ayından sonra da artmasını niyaz etti.

TÜVASAŞ'ın herkesin göz bebeği durumunda bir kurum olduğunu belirten Coş, şunları kaydetti:

"TÜVASAŞ, Sakarya denince akla gelen ilk sanayi kuruluşlarından birisidir. Bu kadim tesisin sizlerin gayretleri, yeni genel müdürümüzün yönetiminde önündeki büyük hedeflere doğru azim, inanç, heyecanla yürüyüp güzel sonuçlar alınacağına inanıyoruz. Bu müessesenin çağa, teknolojiye uygun olarak güzel ürünler üretmesi ülkemize, insanlığa yararlı çalışmalar yapması hususunda ortak bir irade var, bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlere başarılar diliyoruz. Ramazan ayında ortaya çıkan bu manevi gücün, motivasyonun üretime de yansımasını yüce Allah'tan diliyorum."

TÜVASAŞ Genel Müdürü İlhan Kocaarslan da ramazan ayının başının rahmet, ortasının mağfiret, sonunun da kurtuluş olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Bu vesileyle bu ayda milletimizin, ülkemizin ve İslam aleminin her türlü kazadan, beladan ve terörden kurtulması temennimiz ve duamızdır. Bize emanet edilen cephe TÜVASAŞ cephesidir. Bu cephede bizim görevimiz yerli ve milli demiryolu araçlarını üretmektir. Bunu çok çalışarak gerçekleştireceğiz. Ramazan bayramına sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ulaşmanızı temenni ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tüvasaş Çalışanları İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement