"Üç Asrı Kapsayan Lüks: Pera Palace Hotel, Jumeirah" - Son Dakika
Güncel

"Üç Asrı Kapsayan Lüks: Pera Palace Hotel, Jumeirah"

"Üç Asrı Kapsayan Lüks: Pera Palace Hotel, Jumeirah"

Pera Palace Hotel, Jumeirah; uluslararası haber kanalı CNN'in web sitesi tarafından İstanbul'un en iyi 8 oteli arasında ilk sırada seçildi.

23.05.2013 11:48

Kuruluşundan bu yana İstanbul'un sosyal yaşamının, kültür ve sanat hayatının çekim merkezi Pera Palace Hotel, Jumeirah; uluslararası haber kanalı CNN'in web sitesi tarafından İstanbul'un en iyi 8 oteli arasında ilk sırada seçildi. "En iyisini bulmak, otel dolu bir şehirde kolay değildir"; şeklinde verilen haberde Pera Palace Hotel; Jumeirah için "3 Asrı Kapsayan Lüks" başlığı kullanıldı.

Lüks ve ihtişamın birleşimi

Cnn.com sitesinde paylaşılan haberde; "Lüks ve 19. yüzyıl ihtişamını arıyorsanız, Agatha Christie hayranıysanız Pera Palace Hotel, Jumeirah tam size göre bir otel. Üç yıl önce 23 milyon dolar değerindeki yenileme çalışmalarının ardından yeniden açılan otel, 1892 yılında Orient Express yolcularını ağırlamak için açılmıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün de modern kent kültürünün vazgeçilmez bir parçası olan Pera Palace Hotel Jumeirah, 16'sı suit olmak üzere 115 oda, SPA, Agatha Restoran, Kubbeli Lobby Lounge, muhteşem Haliç manzarası ile yaz gecelerinin popüler mekanı Orient Terrace ve pastanesiyle şehrin ana caddesi olan İstiklal caddesine. 2 dk'lık yürüme mesafesinde" şeklinde bilgiler paylaşılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Üç Asrı Kapsayan Lüks: Pera Palace Hotel, Jumeirah' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement