Üç Günlük Dünyasında Gözleri Açık Gitmedi - Son Dakika
Güncel

Üç Günlük Dünyasında Gözleri Açık Gitmedi

Üç Günlük Dünyasında Gözleri Açık Gitmedi

İzmir'de boşandığı eşi Ayşe Coşkun ile tedavi gördüğü hastanede ikinci kez dünya evine giren Mehmet Cançeker'in mutluluğu son buldu.

11.07.2013 11:41  Güncelleme: 12:00

İzmir'de 10 yıl önce boşandığı eşi Ayşe Coşkun ile tedavi gördüğü hastanede ikinci kez dünya evine giren Mehmet Cançeker'in mutluluğu üçüncü gününde son buldu. Cançeker tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Fedakarlığı ile takdir toplayan Ayşe Coşkun, "Rabbim onun dualarını kabul etti belki de. En azından gözü açık gitmedi" dedi.

İzmir'de Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde geçen Pazar günü kıyılan sıra dışı nikah töreni, sevginin ve fedakarlığın ahde vefa örneği oldu. Akciğerinde görülen lezyon nedeniyle tedavi gören ve düşme sonucu geçirdiği kanama ile hastaneye kaldırılan Mehmet Cançeker (54), hayatta en büyük isteğine tedavi gördüğü hastane odasında kavuşmuştu. Cançeker, 20 yıl evli kaldıktan sonra 10 yıl önce boşandığı eski eşi Ayşe Coşkun ile tekrar evlenmek istemiş ve Cançeker'in bu isteği hastanede odasında kıyılan nikahla yanıtsız kalmamıştı.

MUTLULUĞU ÜÇ GÜN SÜRDÜ

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın kıydığı nikahın basına yansımasından sonra çiftin sevgileri örnek teşkil etmişti. Ancak Mehmet Cançeker, uzun yıllardır beklediği mutluluğunun üçüncü gününde, tedavi gördüğü hastanede geçen Çarşamba günü vefat etti. Cançeker, İkiçeşmelik Merkez Camii'nde dün ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından, Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"GÖZÜ AÇIK GİTMEDİ"

Ailesi ve yakınlarını derin üzüntüye boğan acı olay sonrasında konuşan Mehmet Cançeker'in eşi Ayşe Cançeker, "Çok üzüntülüyüm. Bu süreçte arkadaşlarım, dostlarım, ailem, eşimin ailesi ve çocuklarım en büyük destekçi oluyor bana. Her şeyde bir hayır vardır elbette. Rabbim onun dualarını kabul etti belki de. En azından gözü açık gitmedi. Biz hiçbir zaman kopuk bir aile olmadık. En zor zamanlarda hep birlikte olduk. Rabbim bu davranış için bana istek verdi, onun da gözleri açık gitmedi" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üç Günlük Dünyasında Gözleri Açık Gitmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement