'Üç güzeller Kayseri Park'ta' - Son Dakika
Güncel

'Üç güzeller Kayseri Park'ta'

\'Üç güzeller Kayseri Park\'ta\'

Kayseri Park'ın rekor katılımlı kampanyası sonuçlandı.

09.04.2012 15:10

Kayseri Park'ın üç güzeli sahibini buldu. Büyük ilgi gören ve 276 bin 237 kişinin katıldığı çekiliş sonucunda Selim Emre Opel İnsignia, Selma Akbudak Opel Astra, Ali İhsan Baş da son model Opel Corsa kazandı. Etkinlikte bir konuşma yapan Kayseri Park Genel Müdürü Salih Tolan, ziyaretçilere yeni başlayacakları çeyiz kampanyasının müjdesini verdi

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin yılbaşına özel olarak düzenlediği 'Üç güzeller Kayseri Park'ta' adını taşıyan kampanyanın talihlileri belli oldu. Yoğun ilgi gören kampanyaya 276 bin 237 kişi katıldı. Noter huzurunda yapılan çekilişle Selim Emre 2012 model Opel İnsignia, Selma Akbudak 2012 model Opel Astra, Ali İhsan Baş da son model Opel Corsa kazandı.

Ceyhun Yılmaz sunuculuğunda gerçekleşen etkinlikte Kayseri Park ziyaretçileri çekiliş heyecanını pop dünyasının ünlü ismi Yelda Başaran'ın şarkılarıyla yenmeye çalıştı. Ünlü mankenler Tuğba Altıntop ve Elif Ece Uzun güzellikleriyle etkinliğe renk katarken, Ceyhun Yılmaz eşsiz sunumuyla izleyicileri kahkahaya boğdu. Kayseri Park'ın büyük ilgi gören 'Üç güzeller Kayseri Park'ta' adlı kampanyasına 17 Aralık 2011 – 27 Mart 2012 tarihleri arasında alışveriş merkezinde bulunan mağaza ve standlardan aynı gün içerisinde toplam 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapan 276 bin 237 kişi katıldı. Kampanya İn Group'a bağlı İnciroğlu firması ile ortaklaşa düzenlendi.

Evlenenlere büyük destek

Hafta sonu gerçekleşen etkinlikte bir konuşma yapan Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, ziyaretçilere yeni başlayacak çeyiz kampanyası hakkında da bilgi verdi. 16 Nisan-3 1 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak 'Evliliğe İlk Adım Sizden, Çok Özel Fırsatlar Bizden' adını taşıyan kampanyanın da büyük ilgi göreceğine inandıklarını söyleyen Tolan şöyle devam etti:

"Havaların ısınmasıyla birlikte düğünler ve nikahlar da artıyor. Biz de evlenenlere destek olmak, bu mutlu dönemde hayatlarını kolaylaştırmak istedik. Bu amaçla bir kampanya düzenledik. 'Evliliğe İlk Adım Sizden, Çok Özel Fırsatlar Bizden' adını taşıyan kampanya kapsamında 200 bin adet fırsat kitapçığı bastırdık. Kitapçıkla gelen ziyaretçilerimiz, giyimden ev tekstiline, mücevherden aksesuara, beyaz eşyadan mobilyaya kadar her türlü ihtiyaçlarını Kayseri Park'a özel indirimler ve taksit seçenekleriyle karşılayacak. Ziyaretçilerimiz fırsat kitapçıklarını danışma noktasından temin edebilecek."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Üç güzeller Kayseri Park'ta' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement