Uçakta Hırsızlık İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Uçakta Hırsızlık İddiası

Uçakta Hırsızlık İddiası
20.06.2012 16:41

Türk Hava Yolları'nın (THY), İstanbul-Batum seferini yapmak için Atatürk Havalimanı'nda yolcu alan "Kilis" isimli uçaktaki kadın yolcu Anna Paterson Boyle, cüzdanının üzerinde olmadığını farkederek, çalındığını iddia etti.

Türk Hava Yolları'nın (THY), İstanbul-Batum seferini yapmak için Atatürk Havalimanı'nda yolcu alan "Kilis" isimli uçaktaki kadın yolcu Anna Paterson Boyle, cüzdanının üzerinde olmadığını farkederek, çalındığını iddia etti. Boyle'nın iddiası üzerine bir erkek yolcu, polis bürosuna götürüldü.

THY'nin TK392 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi "Kilis" adlı uçağında 6D numaralı koltukta oturan Anna Paterson Boyle, uçakta şüphelendiği erkek bir yolcunun cüzdanını çalmış olabileceği iddiasıyla, kabin görevlilerine başvurdu. Kabin görevlilerinin haber vermesi üzerine, uçağın kaptan pilotu polis çağırdı. Havalimanı polisi, iki yolcuyu da uçaktan indirerek ifadesini almak için Dış Hatlar Terminali'nde bulunan polis bürosuna götürdü.

Uçak, 2 saat gecikmeli olarak saat 15.10'da Batum'a hareket etti.

Şüpheli erkek yolcu, suratını gizlemeye çalışırken cüzdanının çalındığını iddia eden Anna Paterson Boyle de konuşmak istemedi. - İstanbul/ Bakırköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uçakta Hırsızlık İddiası - Son Dakika


Advertisement